Rulouri picante



Ingrediente:Pentru coca500g faina10g drojdie2 linguri ulei1 praf de sare1 ouUmplutura:200 g cascaval1 ceapa2-3 buc. carnati1 bucata salamketchup1 oucondimente dupa gustMod de preparare:
Drojdia se dizolva in 2-3 linguri de apa calduta.
Apoi se adauga 2-3 linguri de faina.
Se incorporeaza faina cat sa fie ca o smantana, se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul la un loc caldut si ferit de curent.
Asa arata dupa 20 de minute.
Se pune faina intr-un lighean, se adauga maiaua, se amesteca putin cat sa se incorporeze in faina.
Apoi pe masa se pune fina, se face o gaurica in care se adauga oul, uleiul, praful de sare si se framanta un aluat usor de lucrat cu el.
Trebuie sa rezulte un aluat elastic si usor de modelat.
Se intinde o foaie potrivit de subtire.
Se pune ketchup peste toata foaia.
Intre timp, pregatim umplutura, tocam ceapa marunt, carnati si salamul bucatele mici iar cascavalul il dam pe razatoare.
Se amestecat toate impreuna cu oul si condimente, eu am pus piper, rozmarin, chili si ardei iute uscat si macinat.
Se amesteca cat sa se incorporeze bine in ou.
Se intinde compozitia peste foaia de aluat apoi se ruleaza
Se taie bucati cat dorim de mari, nu foarte mai ca sa nu se lase.
Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu ou batut.
Se pune putin cascaval si deasupra.
Se dau la cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute.
Se servesc simple sau cu maioneza, ori ketchup, depinde de gusturile fiecaruia.


Va doresc pofta buna!!!
Faceți căutări pe acest blog
6 comentarii:
cat de bine arata, salivez langa taste! sper sa pot ajunge sa fac atatea bunatati!:D bravos, Vicky, esti gospodina nu gluma!:D
premii de la mine pt. voi! Va astept sa le ridicati!
Multumesc Diamond, lasa ca nici tu nu esti mai prejos, avem timp sa invatam cat mai multe.
Multumesc frumos de premii, acum le ridic.
moaaa cred ca au fost bune rau! Mi-e o foameee :P
Au fost super, merg de minune la iarba verde.
Trimiteți un comentariu