Ingrediente:
o bucatica kaizer
2 carnati
branza de oi sau burduf (eu am avut de doua feluri)
2 oua fierte
putina margarina sau unt
mamaliga
smantana
Mod de preparare:
Carnati se calesc impreuna cu kaizerul taiat bucatele in tigaie fara ulei.
Separat am pregatit o mamaliguta care o lasam putin sa se raceasca.
Pisam cu furculita branza de oi iar cealalta o dau pe razatoare fiind mai tare.
Amestecam cu ouale .
Adaugam si carnati cu kaizerul calit.Si se amesteca bine pana se omogenizeaza.
Mamaliga o taiem feli mai grosute.
Si apoi luam pe rand cate o felie cat mai este calda.Si o presam cu degetele, punem cate putina margarina. Adaugam la mijloc din umplutura.
Si apoi acoperim cu mamaliga. Luam "bulgarele" in mana si-l facem exact ca un bulgare de zapada fara sa iasa din umplutura afara, este bine sa fim unse pe maini cu margarina.
Ungem o tava cu margarina si punem bulgari in ea, se lasa la cuptorul preincalzit timp de 15-20 de minute.
Pana se rumenesc frumos.
Se servesc calde cu smantana din belsug.
Este o reteta minunata, foarte gustoasa si simplu de realizat.
Va doresc pofta buna!!!
Archive
-
►
2009
(126)
- ► septembrie (4)
Categories
- Aluaturi dulci (3)
- Aluaturi sarate (8)
- Aperitive (5)
- Biscuiti/Cornulete/Fursecuri (8)
- Ciorbe/Supe/Borsuri (11)
- Clatite (5)
- Coliva (1)
- Cozonaci/Rulade/Checuri (4)
- Dulceata/Gem/Compot (5)
- Florile / Plantele mele (3)
- Gogosi/Scovergi (2)
- Inghetata (1)
- Muraturi (2)
- Peste (5)
- Pizza/Paste (15)
- Placinta (1)
- Prajituri (15)
- Premii (36)
- Preparate cu carnati / organe (9)
- Preparate din cartofi (2)
- Preparate din legume (6)
- Preparate din oua (2)
- Preparate din/cu mamaliga (1)
- Retete chinezesti (1)
- Retete de post (5)
- Retete de pui (19)
- Retete din carne de miel (2)
- Retete din carne de porc (13)
- Retete din carne de vita (4)
- Salate (8)
- Sosuri (2)
- Suferinta (2)
- Torturi/Tarte (8)
Bloguri delicioase si altele
-
-
Ovaz cu cocos si bananeAcum 9 ani
-
Paste cu ciuperciAcum o lună
-
Construction Of Septic Tank RulesAcum 6 ani
-
Muschiulet de porc fraged la cuptorAcum o săptămână
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Warts - natural remediesAcum 12 ani
-
-
-
-
-
-
-
-
Tocanita de vita cu rosii (reteta simpla, taraneasca)Acum o săptămână
-
Tort de ciocolata cu visineAcum 4 săptămâni
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Premiu de la Bianca's
Un premiu sunny!
Va recomand sa ascultati
Totalul afișărilor de pagină
Premiu de la Florena's
Premiu de la Cami
Kreativ Blogger
Premiu de la Flori
I Your Blog
One Lovely Blog Award
Arte Ponto Vida
Lemonade 50
Al Blog Amigable
Il Criceto Gloso
Thanks
Premiu Dolcezza!
Persoane interesate
Despre mine
- Vicky
- Sunt o fire optimista, increzatoare, ador sa stau in bucatarie sa gatesc cate ceva bun celor dragi, imi plac plimbarile pe munte, prin natura si ador sa fac cat mai multe poze, imi place ca fiecare moment sa fie fotografiat.
Inspiration Award
Hard Working Food Blogger
Premio Blog Goloso
Premiu Excelent
Premiu Aicizia
Blog Gggregati
Este BlogE Uma Joia
Premiu Blog de Oro
Site-uri preferate
Sisterhood Award
Florile mele de 1-8 Martie
Premiu de la Leo-Flori
Premiu de la Iulia
Premiu de la Ala , Alexandra si Florena's
Premiu de la Leo-Flori
Premiu de la Flori
Labels
- Aluaturi dulci (3)
- Aluaturi sarate (8)
- Aperitive (5)
- Biscuiti/Cornulete/Fursecuri (8)
- Ciorbe/Supe/Borsuri (11)
- Clatite (5)
- Coliva (1)
- Cozonaci/Rulade/Checuri (4)
- Dulceata/Gem/Compot (5)
- Florile / Plantele mele (3)
- Gogosi/Scovergi (2)
- Inghetata (1)
- Muraturi (2)
- Peste (5)
- Pizza/Paste (15)
- Placinta (1)
- Prajituri (15)
- Premii (36)
- Preparate cu carnati / organe (9)
- Preparate din cartofi (2)
- Preparate din legume (6)
- Preparate din oua (2)
- Preparate din/cu mamaliga (1)
- Retete chinezesti (1)
- Retete de post (5)
- Retete de pui (19)
- Retete din carne de miel (2)
- Retete din carne de porc (13)
- Retete din carne de vita (4)
- Salate (8)
- Sosuri (2)
- Suferinta (2)
- Torturi/Tarte (8)
4 comentarii:
Vai ce bine arata. Nu am mancat nici0odata bulz cu toate ca am auzit de el.
Mersi de idee, am sa fac si eu.
Bianca ma bucur ca iti place cum arata, este foarte bun chiar merita incercat, asa am patit si eu am tot auzit de el si apoi m-am hotarat sa-l fac.
Vicky, este bulz-ul copilariei mele, credeaqm ca nu-l mai face nimeni in zilele noastre. Felicitari :-) !!! Te pup !
Ma bucur ca ti-am reamintit de copilarie, eu l-am facut de mai multe ori dar nu l-am postat pana acum.Pupici.
Trimiteți un comentariu