duminică, 21 martie 2010

Bulz

Ingrediente:
o bucatica kaizer
2 carnati
branza de oi sau burduf (eu am avut de doua feluri)
2 oua fierte
putina margarina sau unt
mamaliga
smantana

Mod de preparare:
Carnati se calesc impreuna cu kaizerul taiat bucatele in tigaie fara ulei.

Separat am pregatit o mamaliguta care o lasam putin sa se raceasca.
Pisam cu furculita branza de oi iar cealalta o dau pe razatoare fiind mai tare.

Amestecam cu ouale .
Adaugam si carnati cu kaizerul calit.Si se amesteca bine pana se omogenizeaza.
Mamaliga o taiem feli mai grosute.
Si apoi luam pe rand cate o felie cat mai este calda.Si o presam cu degetele, punem cate putina margarina. Adaugam la mijloc din umplutura.
Si apoi acoperim cu mamaliga. Luam "bulgarele" in mana si-l facem exact ca un bulgare de zapada fara sa iasa din umplutura afara, este bine sa fim unse pe maini cu margarina.
Ungem o tava cu margarina si punem bulgari in ea, se lasa la cuptorul preincalzit timp de 15-20 de minute.
Pana se rumenesc frumos.
Se servesc calde cu smantana din belsug.


Este o reteta minunata, foarte gustoasa si simplu de realizat.
Va doresc pofta buna!!!

4 comentarii:

Bianca spunea...

Vai ce bine arata. Nu am mancat nici0odata bulz cu toate ca am auzit de el.
Mersi de idee, am sa fac si eu.

Vicky spunea...

Bianca ma bucur ca iti place cum arata, este foarte bun chiar merita incercat, asa am patit si eu am tot auzit de el si apoi m-am hotarat sa-l fac.

Ginette spunea...

Vicky, este bulz-ul copilariei mele, credeaqm ca nu-l mai face nimeni in zilele noastre. Felicitari :-) !!! Te pup !

Vicky spunea...

Ma bucur ca ti-am reamintit de copilarie, eu l-am facut de mai multe ori dar nu l-am postat pana acum.Pupici.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog