Archive
-
►
2010
(43)
- ► septembrie (3)
Categories
- Aluaturi dulci (3)
- Aluaturi sarate (8)
- Aperitive (5)
- Biscuiti/Cornulete/Fursecuri (8)
- Ciorbe/Supe/Borsuri (11)
- Clatite (5)
- Coliva (1)
- Cozonaci/Rulade/Checuri (4)
- Dulceata/Gem/Compot (5)
- Florile / Plantele mele (3)
- Gogosi/Scovergi (2)
- Inghetata (1)
- Muraturi (2)
- Peste (5)
- Pizza/Paste (15)
- Placinta (1)
- Prajituri (15)
- Premii (36)
- Preparate cu carnati / organe (9)
- Preparate din cartofi (2)
- Preparate din legume (6)
- Preparate din oua (2)
- Preparate din/cu mamaliga (1)
- Retete chinezesti (1)
- Retete de post (5)
- Retete de pui (19)
- Retete din carne de miel (2)
- Retete din carne de porc (13)
- Retete din carne de vita (4)
- Salate (8)
- Sosuri (2)
- Suferinta (2)
- Torturi/Tarte (8)
Bloguri delicioase si altele
-
-
Ovaz cu cocos si bananeAcum 9 ani
-
Paste cu ciuperciAcum o lună
-
Construction Of Septic Tank RulesAcum 6 ani
-
Muschiulet de porc fraged la cuptorAcum o săptămână
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Warts - natural remediesAcum 12 ani
-
-
-
-
-
-
-
-
Tocanita de vita cu rosii (reteta simpla, taraneasca)Acum o săptămână
-
Tort de ciocolata cu visineAcum 4 săptămâni
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Premiu de la Bianca's
Un premiu sunny!
Va recomand sa ascultati
Totalul afișărilor de pagină
Premiu de la Florena's
Premiu de la Cami
Kreativ Blogger
Premiu de la Flori
I Your Blog
One Lovely Blog Award
Arte Ponto Vida
Lemonade 50
Al Blog Amigable
Il Criceto Gloso
Thanks
Premiu Dolcezza!
Persoane interesate
Despre mine
- Vicky
- Sunt o fire optimista, increzatoare, ador sa stau in bucatarie sa gatesc cate ceva bun celor dragi, imi plac plimbarile pe munte, prin natura si ador sa fac cat mai multe poze, imi place ca fiecare moment sa fie fotografiat.
Inspiration Award
Hard Working Food Blogger
Premio Blog Goloso
Premiu Excelent
Premiu Aicizia
Blog Gggregati
Este BlogE Uma Joia
Premiu Blog de Oro
Site-uri preferate
Sisterhood Award
Florile mele de 1-8 Martie
Premiu de la Leo-Flori
Premiu de la Iulia
Premiu de la Ala , Alexandra si Florena's
Premiu de la Leo-Flori
Premiu de la Flori
miercuri, 30 decembrie 2009
Sarmale in vas roman
Ingrediente:
carne tocata
2 cepe
1 legatura patrunjel
1 cescuta orez
piper boabe, sare, foi de dafin
2-3 linguri de bulion
varza murata sau foi de vita
Mod de preparare:
Se toaca ceapa marunt si se amesteca cu restul ingredientelor.
Amestecam bine pana la omogenizare.
Invelim sarmalele in foi de varza sau vita de vie.
La fundul vasului punem varza tocata marunt.
Apoi aranjam sarmalele in vas, punem cateva foi de dafin si boabe de piper.
Turnam putin bulion deasupra.
Si terminam cu putina varza tocata si se pune apa cat sa le acopere, sub vas se pune o tava cu apa caci va mai curge zeama din vas.
Punem capacul si dam la cuptorul preincalzit la foc mediu timp de 2 ore poate mai mult se mai verifica intre timp daca au fiert.
Sunt gata fierte cand au rumenit putin deasupra.
Sunt foarte bune, mult mai bune decat fierte in oala pe aragaz.
Se servesc cu ardei iute, mamaliga si smantana.Va doresc pofta buna!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Faceți căutări pe acest blog
Labels
- Aluaturi dulci (3)
- Aluaturi sarate (8)
- Aperitive (5)
- Biscuiti/Cornulete/Fursecuri (8)
- Ciorbe/Supe/Borsuri (11)
- Clatite (5)
- Coliva (1)
- Cozonaci/Rulade/Checuri (4)
- Dulceata/Gem/Compot (5)
- Florile / Plantele mele (3)
- Gogosi/Scovergi (2)
- Inghetata (1)
- Muraturi (2)
- Peste (5)
- Pizza/Paste (15)
- Placinta (1)
- Prajituri (15)
- Premii (36)
- Preparate cu carnati / organe (9)
- Preparate din cartofi (2)
- Preparate din legume (6)
- Preparate din oua (2)
- Preparate din/cu mamaliga (1)
- Retete chinezesti (1)
- Retete de post (5)
- Retete de pui (19)
- Retete din carne de miel (2)
- Retete din carne de porc (13)
- Retete din carne de vita (4)
- Salate (8)
- Sosuri (2)
- Suferinta (2)
- Torturi/Tarte (8)
7 comentarii:
La Multi Ani ! Bonne Année !
Arata atat de bine sarmalutele! Un an nou minunant!
La multi ani, va doresc un an plin de impliniri si multa sanatate.
La multi ani1. Cat mai multe reusite, sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor in anul care vine! Sanda
Scuze ca de abia acum scriu ceva la aceasta reteta! Si eu ador vasul din lut roman, ies toate mincarurile facute in el si mai delicioase. Daca imi permiti, am o intrebare.La tine nu vad deloc vasul ud. Este musai sa stea inainte de a pune mincarea,1 ora pina in 2 ore complet in apa! Ma refer la partea de jos, nu la capac. Poate, daca doresti, scri in reteta, ca sa stie si cei care folosesc prima data acest vas minunat! Iti doresc o zi minunata! Cami
Cami multumesc de sfat dar si eu l-am folosit pentru prima oara si nu l-am tinut deloc in apa si mi-a iesit macarea foarte delicioasa.
Da, intradevar iese... Dar sa incerci, te rog, cum am scris inainte. Este foarte important si pentru vas, altfel dupa 2-3 ori de folosire iti va crapa. Crede-ma eu lucrez cu el de minim 16 ani. Am si o carte speciala pentru mincaruri facute in el, plus ca a avut si aceasta instructiune in el. O zi buna! Te tzuc dulce! Cami
Trimiteți un comentariu