miercuri, 2 decembrie 2009

Ciorba de fasole


Ingrediente:
fasole (depinde de cantitatea de ciorba)
1-2 morcovi
1 ardei gras
2 cepe
2-3 linguri bulion
delikat, piper
patrunjel
Mod de preparare:
Se spala fasolea dupa care se pune in cucta c apa si se lasa cu capacul pus sa fiarba bine.
Cand a inceput sa fiarba se pune morcov taiat bucatele, ardeiul gras la fel si o ceapa taiata fasiute.
Se adauga delikat si piper.
Separat se caleste o ceapa mica in 2-3 linguri de ulei.
Si se stinge cu 2-3 linguri de bulion.
Se toarna peste ciorba gata fiarta, se pune si patrunjelul tocat marunt si se stinge focul.
Se serveste cu ardei iute.
O ciorbica care te unge la suflet acum in post.

Va doresc pofta buna.

2 comentarii:

Fernando spunea...

Hola Vicky,
Tiene pinta de estar buenisimo.
Besos.
Fer.

Vicky spunea...

Muchas gracias por tus comentarios.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog