sâmbătă, 15 mai 2010

Clatita, mic dejun



Ingrediente:
- aluat de clatite(din apa minerala, ou, faina si un praf de sare)
- rosii pisate
- branza topita
- sunca, kaizer
- ardei
- ceapa
- cascaval
- sare si piper

Mod de preparare:
Sunca si kaizerul se taie cubulete, ceapa si ardeiul se toaca marunt, cascavalul se da pe razatoare.
Aluatul de clatite pregatit.
Se pune jumatate de polonic din aluat, trebuie sa fie mai subtire sa se coaca bine.
Se pune sos de rosii cu bucatele de rosii.
Ceapa si ardei.
Apoi sunca si kaizer,
Se pune si branza topita.
Cascaval ras, se lasa sa se rumeneasca binisor si apoi se intoarce cu paleta.
Se lasa sa se faca bine, trebuie sa fie coapta in interior foarte bine, se lasa la foc mic 5-7 minute.
Se serveste calda.
Va asigur ca este o bunatate.
Va doresc pofta buna.

2 comentarii:

mirela spunea...

Te cred ca este o bunatate,am sa le fac si eu in modul asta,nu cu umplutura separat.O seara frumoasa!

Vicky spunea...

Mirela, chiar sunt foarte bune si mai merge sa amesteci aluatul cu ingredientele, ies bune si asa.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog