miercuri, 31 martie 2010

Ciuperci cu maioneza

Ingrediente:
500 g ciuperci
1 capatana usturoi
busuioc, cimbru, piper
1 ou fiert si unul crud pt maioneza
Se pune apala fiert intr-un vas. Cand a inceput sa fiarba se pun ciupercile si se fierb circa 10 minute.
Trebuie sa fie in intregime in apa.
Usturoiul se piseaza si se freaca cu ulei pana devine ca o pasta.
Se scot ciupercile din oala si se lasa putin sa se raceasca si sa se scurga. Apoi se ia fiecare ciuperca in parte si se decojeste pielita de deasupra.
Apoi se toaca marunt, am tocat si albusul de la oul fiert pentru maioneza
Maioneza am facut-o dintr-un galbenus fiert si unul crud. Peste se pune pasta de usturoi si se omogenizeaza, se pun condimentele dupa gustul fiecaruia.
Apoi se pune maioneza se pune peste ciupercile si albusul tocate marunt.
Se amesteca pana se omogenizeaza in intregime.
Se serveste cu paine sau se pot umple oua cu compozitia rezultata.
Va pot garanta ca este foarte buna si merita incercata.
Va doresc pofta buna!!!

12 comentarii:

Calin spunea...

bun, bun

Vicky spunea...

Multumesc.

Ana Thomas spunea...

Mai ales ca sunt facute cu ciupercute proaspete...un deliciu!
As manca tot castronelul pe care l-ai pregatit tu!
Cred ca voi face si eu pt Masa de Paste!Multzam de idee...
Sarbatori cu bine, Vicky draga...

Vicky spunea...

Asa este, sunt o delicatese cand sunt facute cu ciuperci proaspete, a mancat sotul tot castronelul, multumesc asemenea, Paste fericit!

Roz_bonbon spunea...

Iti doresc tie si familiei tale Sarbatori Pascale Fericite si Frumoase. Sa va aduca iepurasul tot ce va doriti!

CamiWitt spunea...

Hristos a inviat!

iulia spunea...

Sfanta Sarbatoare de Paste sa iti umple sufletul si casa de lumina si liniste. Paste fericit! HRISTOS A INVIAT!

Miha spunea...

Paste fericit si binecuvantat!

MihaelaT spunea...

Te asteapta cateva premii la mine pe blog.

Vicky spunea...

Multumesc din tot sufletul, acum am sa le postez pe blog.

Vic spunea...

Incercati si asa:la absolut toate retetele de ciuperci cu maioneza adaugati un cartof mare fiert ca pt. piure si vegeta in loc de sare. Deci:dupa ce sfaramati cartoful ca pt. piure, il lasati la racit si-l amestecati cu maioneza,cu ciupercile scurse, cu patrunjelul tocat si cu ceva usturoi pisat si putina vegeta. E mai fain asa pt. ca ii da consistenta. Ah, da si NICIODATA, dar absolut NICIODATA sa nu uitati sa puneti si un strop de....iubire!
Va tuc. Vic

Vicky spunea...

Multumesc pentru pont, data viitoare am sa fac cu cartof.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog