miercuri, 10 martie 2010

Ciulama din piept de pui

Ingrediente:
un piept de pui
4 ciuperci
1 ceapa
1 ardei
1 capatana usturoi
400 g smantana
sare, piper, delikat
putin ulei
o legatura patrunjel

Mod de preparare:
Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei, ardeiul se spala si se curata de seminte, se toaca si el cubulete. Dupa care se pune peste ceapa calita. Ciupercile se curata de pielita de deasupra si se toaca si ele marunt. Apoi se adauga peste ceapa si ardeiul calit. Intre timp am adaugat o canuta cu zeama in care a fiert pieptul de pui.
Pieptul se taie si el fasiute, se se pune in oala se lasa sa fiarba inabusit 15-20 de minute. Adaugam si usturoiul pisat. Potrivim de sare, piper si delikat dupa gust.
Se pune si smantana, se mai lasa 10 minute sa fiarba si se stinge focul.
La sfarsit punem si patrunjelul si gata ciulamaua.
Va doresc pofta buna!!!

6 comentarii:

Cristina spunea...

Ce bunatate! Mai vreau. :)

Vicky spunea...

:)), ma bucur ca-ti place Cristina, am sa mai fac si altele, pupici.

Anonim spunea...

Mi-a iesit o superciulama dupa reteta ta :) fac si rima! multumiri multe si ... ma bucur sa vad ca lipseste faina din compozitie! Sanatate! Cristina

Vicky spunea...

Ma bucur foarte mult ca ti-a placut reteta, in general vreau sa nu pun faina in diferite retete decat daca este strict necesar, mii de pupici.

Mădă spunea...

Foarte bunăăă!! Felicitări pentru reţetă!

Vicky spunea...

Multumesc Mada, este chiar foarte buna, eu o prepar de cate ori am ocazia.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog