Ingrediente:
carne de porc, vita, batuta bine
2 oua
faina
pesmet
sare, piper
Mod de preparare:
Amestecam cele 2 oua cu sare si piper. Si pune in doua castronele faina si pesmet. Luam o bucata de carne pe care o dam prin ou, apoi prin faina dam din nou prin ou.
Si la sfarsit prin pesmet.
Punem in tigaie ulei si adaugam carnea cand uleiul sa incins bine.
Se prajesc frumos pe ambele parti.
Noi am servit cu piure de cartofi si castraveti bulgaresti.
Se poate servi cu cartofi prajiti sau cu ce doreste fiecare.
Va doresc pofta buna.
Archive
-
►
2009
(126)
- ► septembrie (4)
Categories
- Aluaturi dulci (3)
- Aluaturi sarate (8)
- Aperitive (5)
- Biscuiti/Cornulete/Fursecuri (8)
- Ciorbe/Supe/Borsuri (11)
- Clatite (5)
- Coliva (1)
- Cozonaci/Rulade/Checuri (4)
- Dulceata/Gem/Compot (5)
- Florile / Plantele mele (3)
- Gogosi/Scovergi (2)
- Inghetata (1)
- Muraturi (2)
- Peste (5)
- Pizza/Paste (15)
- Placinta (1)
- Prajituri (15)
- Premii (36)
- Preparate cu carnati / organe (9)
- Preparate din cartofi (2)
- Preparate din legume (6)
- Preparate din oua (2)
- Preparate din/cu mamaliga (1)
- Retete chinezesti (1)
- Retete de post (5)
- Retete de pui (19)
- Retete din carne de miel (2)
- Retete din carne de porc (13)
- Retete din carne de vita (4)
- Salate (8)
- Sosuri (2)
- Suferinta (2)
- Torturi/Tarte (8)
Bloguri delicioase si altele
-
-
Ovaz cu cocos si bananeAcum 9 ani
-
Paste cu ciuperciAcum o lună
-
Construction Of Septic Tank RulesAcum 6 ani
-
Muschiulet de porc fraged la cuptorAcum o săptămână
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Warts - natural remediesAcum 12 ani
-
-
-
-
-
-
-
-
Tocanita de vita cu rosii (reteta simpla, taraneasca)Acum o săptămână
-
Tort de ciocolata cu visineAcum 4 săptămâni
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Premiu de la Bianca's
Un premiu sunny!
Va recomand sa ascultati
Totalul afișărilor de pagină
Premiu de la Florena's
Premiu de la Cami
Kreativ Blogger
Premiu de la Flori
I Your Blog
One Lovely Blog Award
Arte Ponto Vida
Lemonade 50
Al Blog Amigable
Il Criceto Gloso
Thanks
Premiu Dolcezza!
Persoane interesate
Despre mine
- Vicky
- Sunt o fire optimista, increzatoare, ador sa stau in bucatarie sa gatesc cate ceva bun celor dragi, imi plac plimbarile pe munte, prin natura si ador sa fac cat mai multe poze, imi place ca fiecare moment sa fie fotografiat.
Inspiration Award
Hard Working Food Blogger
Premio Blog Goloso
Premiu Excelent
Premiu Aicizia
Blog Gggregati
Este BlogE Uma Joia
Premiu Blog de Oro
Site-uri preferate
Sisterhood Award
Florile mele de 1-8 Martie
Premiu de la Leo-Flori
Premiu de la Iulia
Premiu de la Ala , Alexandra si Florena's
Premiu de la Leo-Flori
Premiu de la Flori
Labels
- Aluaturi dulci (3)
- Aluaturi sarate (8)
- Aperitive (5)
- Biscuiti/Cornulete/Fursecuri (8)
- Ciorbe/Supe/Borsuri (11)
- Clatite (5)
- Coliva (1)
- Cozonaci/Rulade/Checuri (4)
- Dulceata/Gem/Compot (5)
- Florile / Plantele mele (3)
- Gogosi/Scovergi (2)
- Inghetata (1)
- Muraturi (2)
- Peste (5)
- Pizza/Paste (15)
- Placinta (1)
- Prajituri (15)
- Premii (36)
- Preparate cu carnati / organe (9)
- Preparate din cartofi (2)
- Preparate din legume (6)
- Preparate din oua (2)
- Preparate din/cu mamaliga (1)
- Retete chinezesti (1)
- Retete de post (5)
- Retete de pui (19)
- Retete din carne de miel (2)
- Retete din carne de porc (13)
- Retete din carne de vita (4)
- Salate (8)
- Sosuri (2)
- Suferinta (2)
- Torturi/Tarte (8)
4 comentarii:
Vicky, sa ai o primavara minunata!
Cu drag,
Flori
Multumesc asemeni, Flori, pupici.
E o zicala la snitele daca o stii: uscat - umed - uscat. Adica, faina apoi dai prin ou si la sfarsit prin pesmet. Daca le dai de 2 ori prin faina, ies cele mai mari bombe calorice.
Multumesc de sfat chiar nu stiam, omul cat traieste are de invatat.
Trimiteți un comentariu