joi, 15 octombrie 2009

Punga magica

Am descoperit la o vecina punga magica cand mirosea in fata blocului atat de bine incat inebunisem de mirosul placut, si ma chemat la ea si mi-a aratat cat de simplu se face si cat de bun este rezultatul. Pungile se gasesc prin diferite magazine, eu una imi cumpar din Cora sunt foarte ieftine 3,55 lei, pe punga sscrie sa se foloseasca numai carne dar eu folosesc cu cartofi ca este mult mai bun, merita sa incercati sa vede-ti. Se gasesc cu diferite condimente si cu carne de porc.
Ingrediente:
cartofi
carne de pui
In punga magica gasiti in partea mai mare un amestec de condimente iar in partea mai mica punga care are lipita pe ea un plastic cu care se leaga punga dupa ce se umple cu bunatati, trebuie sa deslipiti actipildul cu Knorr si puteti folosi punga si "legatoarea".
Se curata cartofi, se taie ca la mancare de cartofi, se pun in punguta care o gasiti in plicul cu punga magica, se adauga si carnea.
Dupa ce am pus carnea si cartofi in punga turnam condimentele peste.
Apoi cu mana amestecam usor sa nu rupem punga tot continutul pungi pana se condimenteaza tot.
Asa o sa arate la final.
Se leaga punga cu plasticul acela albastru, la maxim, trebuie sa fie strans pana la ultuima gaura.
Se aseaza punga intr-o tava neunsa, simpla .
Apoi cu o scobitoare se inteapa in mai multe locuri.
Dupa 25-30 minute totul este gata.
Cand se taie punga sa aveti mare grija la aburi.
Se rastoarna totul intr-un castron mai mare si se serveste fiecare cu cat doreste.
Va spun foarte sincer ca se face foarte repede, nu trebuie sa stai langa cuptor, bagi punga la cuptor si dupa 25-30 minute, depinde cat de crocant doriti sa fie scoateti punga si mancati o bunatate de cartofi cu carne.
Va doresc pofta buna!!!
Diseara imi mai fac o punga ca m-au inebunit aburi din poze :))

17 comentarii:

Jack T spunea...

Hallo Vicky,


Mincarea in Oungä este minunatä.
Toate Aromele rämin inäuntru si nu ti se usucä nici o Mincare. Eu incä folosesc tare des. La noi este lungä de 3 Metri si trebuie sä-ti tai bucatä cit vrei Tu. Super fein..
Salutäri Jacob

gaby_d spunea...

Ce fain!!!
faceti un colet si-mi trimiteti pungi cu plata ramburs:)))
eu aici nu gasesc nimic:(
mai..avem noi nenumarate avantaje ca traim"la tzara"dar si cand nu gasesc ceva..mai m-as muta la oras:))
mi s-a facut foame:P
bravo Vicky!
pup.

CamiWitt spunea...

Cum a zis si Jacob...mi-a luazo pe inainte. Parca simt si eu mirosul.O zi buna si salutari din Hamburg Cami

Vicky spunea...

Asa este Jacob, toate aromele raman in punga si iese o mancare delicoasa. Si la noi se gaseste punga aceea de 3 metri.

Vicky spunea...

Da Gaby, este frumos sa traiesti la tara in aer curat si sa ai una alta in gradina ta, dar ai dreptate si cand vezi cate sunt in oras si voi nu gasiti .....te apuca toate alea.

Vicky spunea...

Cami te invit la o portie de cartofi cu carne, ca sa simti mirosul adevarat si bun.

Cristina spunea...

Ce idee buna! Pare foarte simplu si rapid. Abia astept sa incerc. Merge si cu mai multe feluri de legume?

Vicky spunea...

Normal pungile astea sunt facute pentru carne dar eu am combinat cu cartofi ca este mult mai bun asa, cat despre legume trebuie sa cauti in magazine condimente si sunt sigura ca vor iesi si ele de minune, astept sa incerci si sa-mi spui cum ti-au iesit.

Anca spunea...

BUNA VIKI :) FF GUSTOS ARATA ,NU MA FACUT DE MULT MANCARE IN PUNGA LA CUPTOR :) SPER SA APUC SA O FAC ...
DACA DORESTI TE ASTEP SA URMARESTI SI NOUL MEU BLO G :) ANCA-RETETEDELICIOASE.BLOGSPOT.COM
PA

MARIGEO spunea...

FORTE BUNA ACUM 20 DE ANI O FACEA MAMA MEA..

Vicky spunea...

Buna Anca, trebuie sa apuci sa faci ca este tare gustoasa mancarea facuta in punga. Am sa urmaresc cu drag blogul tau.

Vicky spunea...

Marigeo, daca mama ta o facea acum 20 de ani, acum este randul tau sa prepari, mult succes.

Cosmina spunea...

nu se pun carnea si cartofii intr-un vas apoi se pun in punga???k in reklama?arata inestetic sa le bagi direct in punga...parerea mea:)

Vicky spunea...

Parerea ta, dar eu iti spun ca se pun diresct in punga si apoi in vas, cumpara o punga si citeste cum se face am impresia ca in reclama la Magi fac cum spui tu, dar de la Knnor se pune in punga si apoi in vas.

Anonim spunea...

nu se uita nimeni in cuptorul tau sa vada cum arata mancarea, cand o servesti e deja in vas pusa. si eu am facut si de pui si ceafa de porc si ies minunat. pui cu cartofi inca nu am incercat dar urmeaza.pofta buna!

Vicky spunea...

Ma bucur ca-ti place, iese bun cu orice fel de carne,

Mihaela spunea...

e foarte buna carnea facuta la punga. eu numai asa o fac dar prefer sa cumpar pungi speciale pentru cuptor si sa pun condimentele mele. ies mai ieftin asa. pe pungile mele scrie ca se pot adauga diferite legume daca nu este suficienta carne. oricum mi-ai facut pofta!!!!

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog