Ingrediente:
caise
zahar
Mod de preparare:
Caisele se spala se scurg bine de apa, se scot samburi
La 2 kg de caise eu pun 1 kg de zahar.
Intr-o oala mai mare pun 2 kg caise fara samburi deasupra pun 1 kg de zahar si tot asa pana termin caisele.
Se lasa peste noapte sa se topeasca zaharul.
A doua zi se pune pe foc mic si se amesteca din cand in cand pana se leaga. Nu trebuie sa fie moala dar nici prea batoasa.
Se pun in borcanele si se dau la camara.
Va doresc pofta buna.
Archive
-
►
2010
(43)
- ► septembrie (3)
Categories
- Aluaturi dulci (3)
- Aluaturi sarate (8)
- Aperitive (5)
- Biscuiti/Cornulete/Fursecuri (8)
- Ciorbe/Supe/Borsuri (11)
- Clatite (5)
- Coliva (1)
- Cozonaci/Rulade/Checuri (4)
- Dulceata/Gem/Compot (5)
- Florile / Plantele mele (3)
- Gogosi/Scovergi (2)
- Inghetata (1)
- Muraturi (2)
- Peste (5)
- Pizza/Paste (15)
- Placinta (1)
- Prajituri (15)
- Premii (36)
- Preparate cu carnati / organe (9)
- Preparate din cartofi (2)
- Preparate din legume (6)
- Preparate din oua (2)
- Preparate din/cu mamaliga (1)
- Retete chinezesti (1)
- Retete de post (5)
- Retete de pui (19)
- Retete din carne de miel (2)
- Retete din carne de porc (13)
- Retete din carne de vita (4)
- Salate (8)
- Sosuri (2)
- Suferinta (2)
- Torturi/Tarte (8)
Bloguri delicioase si altele
-
-
Ovaz cu cocos si bananeAcum 9 ani
-
Paste cu ciuperciAcum o lună
-
Construction Of Septic Tank RulesAcum 6 ani
-
Muschiulet de porc fraged la cuptorAcum o săptămână
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Warts - natural remediesAcum 12 ani
-
-
-
-
-
-
-
-
Tocanita de vita cu rosii (reteta simpla, taraneasca)Acum o săptămână
-
Tort de ciocolata cu visineAcum 4 săptămâni
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Premiu de la Bianca's
Un premiu sunny!
Va recomand sa ascultati
Totalul afișărilor de pagină
Premiu de la Florena's
Premiu de la Cami
Kreativ Blogger
Premiu de la Flori
I Your Blog
One Lovely Blog Award
Arte Ponto Vida
Lemonade 50
Al Blog Amigable
Il Criceto Gloso
Thanks
Premiu Dolcezza!
Persoane interesate
Despre mine
- Vicky
- Sunt o fire optimista, increzatoare, ador sa stau in bucatarie sa gatesc cate ceva bun celor dragi, imi plac plimbarile pe munte, prin natura si ador sa fac cat mai multe poze, imi place ca fiecare moment sa fie fotografiat.
Inspiration Award
Hard Working Food Blogger
Premio Blog Goloso
Premiu Excelent
Premiu Aicizia
Blog Gggregati
Este BlogE Uma Joia
Premiu Blog de Oro
Site-uri preferate
Sisterhood Award
Florile mele de 1-8 Martie
Premiu de la Leo-Flori
Premiu de la Iulia
Premiu de la Ala , Alexandra si Florena's
Premiu de la Leo-Flori
Premiu de la Flori
Labels
- Aluaturi dulci (3)
- Aluaturi sarate (8)
- Aperitive (5)
- Biscuiti/Cornulete/Fursecuri (8)
- Ciorbe/Supe/Borsuri (11)
- Clatite (5)
- Coliva (1)
- Cozonaci/Rulade/Checuri (4)
- Dulceata/Gem/Compot (5)
- Florile / Plantele mele (3)
- Gogosi/Scovergi (2)
- Inghetata (1)
- Muraturi (2)
- Peste (5)
- Pizza/Paste (15)
- Placinta (1)
- Prajituri (15)
- Premii (36)
- Preparate cu carnati / organe (9)
- Preparate din cartofi (2)
- Preparate din legume (6)
- Preparate din oua (2)
- Preparate din/cu mamaliga (1)
- Retete chinezesti (1)
- Retete de post (5)
- Retete de pui (19)
- Retete din carne de miel (2)
- Retete din carne de porc (13)
- Retete din carne de vita (4)
- Salate (8)
- Sosuri (2)
- Suferinta (2)
- Torturi/Tarte (8)
18 comentarii:
frumos,bun,bravo!
trebuie sa fac si eu de acum !;)
Pai trebuie sa ne pregatim pentru iarna.
hmm, tare bine arata! Un borcanel tare bine mi-ar prinde la o serie de clatite :P
Te asteapta un premiu cu drag pe al meu site ;)
Mmmmmm bravo vicky!!!!delicius!!
These beautiful jars make me miss the apricot marmalade made by my host family in Hungary.
Vin-o la mine Florena's si-ti dau sa faci clatitele ca tare bune mai sunt.
Benikos: Ma bucur foarte mult ca-ti place.
KennyT: Do a visit to Hungary and will not eat honey that is very good, or reuseti you singurel do you have a whole winter.
Vicky sa nu faci invitatia de 2 ori ca la usa ta ma instalez si nu plec decat cu un borcanel de dulceata :P
:))
Mmmm...ii simt aroma pana aici:)
Felicitari! O sa aveti o iarna imbelsugata;)
Pupici, Vic!
Multumesc Iulia, deja ne-am pus pe treaba cu dulceata :))
un premiu dragutel-frumusel te asteapta la mine! puppp you!
'neata Vicky! Un nou premiu te asteapta pe al meu blog, de data asta de merit... sa vii sa-l ridici!
O zi insorita,
Florena!
Flori multumesc foarte mult pentru premiu il voi posta acum.
Florena multumesc pentru superbul premiu, il postez imediat.
Mulţumesc foarte mult, Vicky!
Cu mare placere.
Mmm... dulceata de caise...foarte buna, este una din dulceturile cele mai aromate si mai indragite de mine, pot spune ca e pe primul loc. Puppp!!
Asa este Iulia, este o dulceata extraordinar de buna si parfumata.
Trimiteți un comentariu