marți, 17 martie 2009

Chiftele de legume (de post)




Ingrediente:
3 cartofi mari
4-5 cepe micute
1 capatana usturoi
300-400g ciuperci proaspete
1-2 linguri faina
oregano, cimbru, piper
1 lingura delikat
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
Mod de preparare:
Cartofi se dau pe razatoarea mare,ceapa se toaca marunt,usturoiul se piseaza,ciupercile se toaca marunt si mararul cu patrunjelul se toaca si ele marunt.

Toate ingredientele se amesteca cu piper, oregano, cimbru si se pun 1-2 linguri de faina cat sa se lege compozitia.

Se formeaza chiftele care se dau prin faina, in caz ca se lipesc de maini se mai umezesc mainile cu apa si apoi se formeaza chiftelele.

Se pun la prajit in uleiul incins.

Se prajesc pe ambele parti.

Cand sau rumenit frumos sunt gata.





Pofta buna!!!

0 comentarii:

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog