sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Rulouri pe gratar


Ingrediente:
carne de porc(se poate pune si de pui sau orice altceva)
cascaval ras
porumb
mustar
sare, piper
sos chili
Mod de preparare:
Carnea se bate ca pentru snitele si se codimenteaza dupa gust, cascavalul se da pe razatoare si apoi se fac rulourile,

Fiecare bucata de carne se unge cu mustar, se pune cate o feliuta de sunca, cateva boabe de porumb, cascaval ras si cateva picaturi de chili, apoi se ruleaza si se pun fiecare pe gratarul incins bine,

Rulourile trebuiesc facute bine pe ambele parti,

Cateva din rulouri gata facute,

Am servit cu salata de varza si legume,

Si o poza cu sectiunea ruloului,

Pofta buna!

2 comentarii:

Adyna spunea...

Foarte bine arata rulourile,o sa fac si eu. Mersi ,te pup,esti o bucatareasa desavarsita

Vicky spunea...

Mersi mult Adyna, sunt foarte bune rulourile, servite cu un piure de cartofi si salata de legume merge super, astept sa-mi spui daca ai facut si daca ti-au placut, te pupic si eu.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog