joi, 8 ianuarie 2009

Chiftele marinate


Ingrediente:
1 legatura patrunjel
chiftele (cate vrea fiecare)
1 ceapa rasa
1 lingura bulion
4-5 foi de dafin
2 linguri de faina
putina apa sau supa
delikat, piper
Mod de preparare:

Chiftelele le prajim bine pe ambele parti,

Si pe cealalta parte,

Am amestecat 2 linguri de faina cu putina apa, sau daca aveti supa merge mult mai bine,se amesteca bine pana devine o pasta fara cocoloase,

Rantajul facut il punem in oala cu o cana de apa si amestecam continuu sa nu se lipeasca de fundul oalei, mai adaugam apa daca este nevoie, si depinde si de cat de mult soso doriti,

Am pus si o lingura de bulion mai mare,

Am adaugat si chiftelele, acum lasam sa fiarba putin in sosul facut,

Am pus si cateva foi de dafin, da mancari un gust mai bun,

Am adaugat si patrunjelul tocat si am terminat mancarica,

Am servit chiftelutele cu piure de cartofi,

Pofta buna!

2 comentarii:

Anonim spunea...

pe cand o reteta noua??

Vicky spunea...

Cred ca pe maine, acum fac ciorba de burta si am facut si paste cu carne de porc, salata cu iaurt si mai am dar nu am avut timp sa le postez, caci acum sunt cu ciorba de burta, dar cine esti?

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog