marți, 30 decembrie 2008

Pilaf cu legume si carne de porc

Ingrendiente:
2 cani cu orez
2 cepe potrivite
4 morcovi
1 legatura de patrunjel
300-400g carne de porc
curry, delicat, chili
Mod de preparare:

Legumele tocate marunt se pun la calit impreuna cu 2-3 linguri de ulei.

Peste legumele se pun condimente dupa gust, eu am pus piper, delicat,curry si putin chili.

Se pune si patrunjelul tocat si se amesteca bine,

Cand sau inmuiat legumele, se pun 2 cani de orez si se caleste putin

Apoi se pun 4 cani de apa si se lasa la fiert la foc potrivit.

Se lasa sa fiarba orezul si legumele bine.

Se pun si bucati-le de carne si se mai lasa putin.

Se mai lasa 5-10 minute si apoi se stinge focul.

Inca o poza mai de aproape.

0 comentarii:

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog