miercuri, 14 mai 2008

Pizza

Aluat:
250g faina
3 lingurite ulei
1 plic drojdie uscata
1lingurita zahar
1 lingurita sare
apa calduta
Compozitie:
salam
sunculita impanata
masline
cascaval
2 oua
Mod de peparare:
Compozitie:
Salamul si sunculita se toaca marunt, cascavalul se da pe razatoare iar maslinele sa taie.
Toate ingrendientele se amesteca bine, cu sare, piper si rozmarin.
Preparare aluat:
Intr-un castron se pune 1 lingurita zahar, 1 praf sare, drojdia, 3-4 linguri apa si 2 linguri faina.
Se amesteca bine si se lasa 10 minute sa creasca putin. Se adauga si restu ingrendientelor si se framanta un aluat foarte elastic . Se intinde pe masa tapetata cu faina.
Nu trebuie sa fie foarte subtire dar nici prea gros, sa fie mai potrivit. Se pune in tava tapetata cu hartie de copt. Apoi se adauga si ketchup. Se pune compozitia peste blat. Se adauga si cascavalul ras. Prima tava care are coca mai subtire caci asa imi place mie si sotului. O felie mai de aproape.
Cealalta este cu coca mai multa si pufoasa, asa ii place socrului meu, sa aiba mai mult blat decat compozitie. Si o felie mai de aproape.
Este un blat pufos, care cred ca ar merge sa fac si niste chifle, merita incercat.

2 comentarii:

degea spunea...

Doamne, chiar atata super, musc din monitor

Vicky spunea...

Si a fost si super buna, eu fac mai mereu pizza caci ne place foarte mult.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog