joi, 22 martie 2012

Mancare de urzici




Ingrediente:

urzici
o ceapa
usturoi
2-3 linguri ulei
Mod de preparare:
Urzicile se spala bine in apa rece, apoi se oparesc cu apa clocotita de pe foc 5 minute.
Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in 2-3 linguri de ulei, cand sa inmuiat se adauga si urzicile tocate si ele se calesc putin si apoi se pune apa cat sa le acopere putin si se lasa pana scade apa. Usturoiul se piseaza si se pune aproape de sfarsit inainte cu 5 minute sa stingem focul, se servesc simple sau cu oua prajite sunt o nebunie.
Pofta buna!!!

2 comentarii:

Irina @ Retete Vegetariene spunea...

da super bun! si mie imi iese tot timpul Bunn!:)

Daniela spunea...

Arata impecabil mancarica de urzici.Este una din preferatele mele

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog