marți, 31 ianuarie 2012

Ciorba de pui a la grec'




Ingrediente

  • 1 pui
  • 3 galbenusuri de ou
  • 1 canuta orez
  • 1 pahar smantana
  • 1 cana lapte
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 leg marar, patrunjel
  • 1 pastarnac
  • un sfert telina
  • delikat, piper dupa gust

Mod de preparare:

Se pune puiul la fiert intr-o oala mai mare avand grija sa luam spuma formata mereu, eu l-am transat sa fiarba mai repede. Am adaugat peste si telina, pastarnacul si morcovi dati pe razatoare, ceapa tocata marunt. Intre timp am scos puiul si l-am dezosat taindul bucatele mici. Apoi am adaugat orezul, cand aproape a fiert am adaugat bucatelele de pui. Intre timp am amestecat laptele cu cele 3 galbenusuri apoi am adaugat si smantana si am omogenizat tot. Am luat din oala cu spua si am pus peste amestecul de smantana pana a ajuns la aceeasi temperatura si apoi am adaugat peste supa, la sfarsit am pus verdeata tocata marunt am mai lasat 5-10 minute la fiert si am servit calda cu ardei iute.



5 comentarii:

DiaMar bucataria galbena spunea...

Si mie imi place.Te pup!
Te urmaresc inca de pe timpul cand nu aveam blog.

Dorothy Sweet spunea...

Foarte buna e ciorba asta,imi place tare mult!Pupici!

Vicky spunea...

Multumesc din suflet pt aprecieri, ma bucur foarte mult ca va plac retetele mele, pupici.Si eu iti urmaresc blogul si l-am salvat la preferinte.

langmina spunea...

Foarte buna!Imi place cum arata!

Vicky spunea...

Multumesc.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog