marți, 5 octombrie 2010

Saratele taranesti


Ingrediente:
1 pahar apa
1 pahar ulei
sare dupa gust
faina cat cuprinde
Se framanta un aluat omogen usor de lucrat se imparte in aptru parti cat de cat egale, se intind cat de subtiri si se impatura una peste alta, asa se procedeaza si cu celelalte. Deasupra se ung cu albus de ou si se presara mac, susan, chimen si ce va mai place. Se dau la cuptorul preincalzit la foc mediu 30-40 min.
Va doresc pofta buna!!!

6 comentarii:

Lira spunea...

Vicky nu am prea inteles acel "se impatura una peste alta" ... Care e textura la sfarsit? Sunt crocante?

Vicky spunea...

Da Lira, se face o foaie mai mare iar capetele se indoaie spre mijloc se pun ca si cum ai indoi foile dintr-o carte sper ca m-am facut inteleasa acum, sunt crocante si in acelasi timp fragede dar nu tari sa-ti rupi dinti si au un gust foarte bun cu toate ca nu este cine stie ce in reteta, incearca caci este foarte simplu de facut.

Andreea spunea...

Vicky draga, tocmai vroiam sa prestez niste saratele din acelea subtiri, dar cred ca ma razgandesc vazandu-le pe acestea taranesti ale tale. Arata super si cred ca sunt si foarte bune! O seara buna iti doresc! Treci si pe la mine daca iti face placere!

Vicky spunea...

Ma bucur foarte mult ca-ti plac si te invit sa le faci si tu ca sunt foarte simplu de facut.

Anonim spunea...

Foarte bune aceste saratele.

Vicky spunea...

Multumesc de aprecieri, asa este sunt super bune.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog