luni, 18 octombrie 2010

Aripioare de pui picante


Ingrediente:
aripioare de pui
2 oua
ulei pt. prajit
3-4 linguri de faina
chili iute, piper
patrunjel, chimbru
delikat, usturoi uscat
rozmarin, tarhon
Mod de preparare:
Aripioarele se spala si se sterg cu servete. Intr-un castronel se bat ouale si se amesteca cu condimentele, se pune faina cat sa iasa o compozitie mai groasa decat aluatul de clatite. Se pun aripioarele in compozitie se afunda bine se prajesc in ulei inchins pana se rumenesc bine pe ambele parti. Se servesc alaturi de mamaliga cu usturoi, piure sau cartofi prajiti.
Va doresc pofta buna!!!

2 comentarii:

MONI spunea...

Am facut aceasta reteta. Delicioase!!! Doar chili iute nu am pus pentru ca nu ne place iutele. Dar si asa au fost bune. Cred ca plantele aromatice fac tot gustul.

Vicky spunea...

Ma bucut foarte mult ca le-ai incercat, sunt foarte bune atat iuti cat si dulci, ma bucur ca ti-au placut.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog