Archive
-
►
2009
(126)
- ► septembrie (4)
Categories
- Aluaturi dulci (3)
- Aluaturi sarate (8)
- Aperitive (5)
- Biscuiti/Cornulete/Fursecuri (8)
- Ciorbe/Supe/Borsuri (11)
- Clatite (5)
- Coliva (1)
- Cozonaci/Rulade/Checuri (4)
- Dulceata/Gem/Compot (5)
- Florile / Plantele mele (3)
- Gogosi/Scovergi (2)
- Inghetata (1)
- Muraturi (2)
- Peste (5)
- Pizza/Paste (15)
- Placinta (1)
- Prajituri (15)
- Premii (36)
- Preparate cu carnati / organe (9)
- Preparate din cartofi (2)
- Preparate din legume (6)
- Preparate din oua (2)
- Preparate din/cu mamaliga (1)
- Retete chinezesti (1)
- Retete de post (5)
- Retete de pui (19)
- Retete din carne de miel (2)
- Retete din carne de porc (13)
- Retete din carne de vita (4)
- Salate (8)
- Sosuri (2)
- Suferinta (2)
- Torturi/Tarte (8)
Bloguri delicioase si altele
-
-
Ovaz cu cocos si bananeAcum 9 ani
-
Paste cu ciuperciAcum o lună
-
Construction Of Septic Tank RulesAcum 6 ani
-
Muschiulet de porc fraged la cuptorAcum o săptămână
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Warts - natural remediesAcum 12 ani
-
-
-
-
-
-
-
-
Tocanita de vita cu rosii (reteta simpla, taraneasca)Acum o săptămână
-
Tort de ciocolata cu visineAcum 4 săptămâni
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Premiu de la Bianca's
Un premiu sunny!
Va recomand sa ascultati
Totalul afișărilor de pagină
Premiu de la Florena's
Premiu de la Cami
Kreativ Blogger
Premiu de la Flori
I Your Blog
One Lovely Blog Award
Arte Ponto Vida
Lemonade 50
Al Blog Amigable
Il Criceto Gloso
Thanks
Premiu Dolcezza!
Persoane interesate
Despre mine
- Vicky
- Sunt o fire optimista, increzatoare, ador sa stau in bucatarie sa gatesc cate ceva bun celor dragi, imi plac plimbarile pe munte, prin natura si ador sa fac cat mai multe poze, imi place ca fiecare moment sa fie fotografiat.
Inspiration Award
Hard Working Food Blogger
Premio Blog Goloso
Premiu Excelent
Premiu Aicizia
Blog Gggregati
Este BlogE Uma Joia
Premiu Blog de Oro
Site-uri preferate
Sisterhood Award
Florile mele de 1-8 Martie
Premiu de la Leo-Flori
Premiu de la Iulia
Premiu de la Ala , Alexandra si Florena's
Premiu de la Leo-Flori
Premiu de la Flori
joi, 11 februarie 2010
Saratele cu branza si chimen
Ingrediente:
1 cana lapte
1 pachet margarina
1 plic drojdie uscata
1 ou
branza
chimen
Mod de preparare:
Margarina se taie cubulete si se pune intr-un castron. Se paseaza cu o lingura, pana devine pasta.
Drojdia se divolva in laptele caldut si se amesteca cu margarina usor.
Se adauga branza.
Si apoi faina. Se framanta un aluat usor care nu se lipeste de maini si se intinde usor.
Se intinde o foaie nu foarte subtire, care se unge cu oul batut si se presara chimen pe toata foaia.
Se taie fasiute si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.
Se lasa circa 10-15 minute in cuptorul preincalzit la foc mediu.
Sunt foarte fragede si foarte gustoase.
Va doresc pofta buna.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Faceți căutări pe acest blog
Labels
- Aluaturi dulci (3)
- Aluaturi sarate (8)
- Aperitive (5)
- Biscuiti/Cornulete/Fursecuri (8)
- Ciorbe/Supe/Borsuri (11)
- Clatite (5)
- Coliva (1)
- Cozonaci/Rulade/Checuri (4)
- Dulceata/Gem/Compot (5)
- Florile / Plantele mele (3)
- Gogosi/Scovergi (2)
- Inghetata (1)
- Muraturi (2)
- Peste (5)
- Pizza/Paste (15)
- Placinta (1)
- Prajituri (15)
- Premii (36)
- Preparate cu carnati / organe (9)
- Preparate din cartofi (2)
- Preparate din legume (6)
- Preparate din oua (2)
- Preparate din/cu mamaliga (1)
- Retete chinezesti (1)
- Retete de post (5)
- Retete de pui (19)
- Retete din carne de miel (2)
- Retete din carne de porc (13)
- Retete din carne de vita (4)
- Salate (8)
- Sosuri (2)
- Suferinta (2)
- Torturi/Tarte (8)
14 comentarii:
Felicitari!!!
Mmm asa le face si mama mea doar ca ea s-a invatat sa le faca cu untura ca sunt mai fragede decat doar cu margarina.
Foarte bune sunt oricum, imi plac. Cu ce ocazie ai facut asa multe?
Nu ai scris cata faina trebuie...ma gandesc ca 1 kg dupa cata se vede in poza:)
Asa este Bianca cu untura sunt mult mai fragede dar eu nu am avut untura si de aceea am facut cu margarina, cat despre faina sincera sa fiu nu am cantarit-o dar este in jur de 1 kg, am facut wekeend-ul trecut ca vroiam sa mancam ceva proaspat facut in casa.
Amira incearca-le ca sunt foarte simplu de facut si foarte gustoase nu vei fi dezamagita de rezultatul obtinut.
Hallo Vicky,
minuate Särätele ai fäcut. Si asa cu Brinzä sint träznet la Gust.
Compliment
Cu drag Jacob
Multumesc Jacob.
In loc de margarina se poate pune unt? Si pentru tava trebuie folosita hartie de copt? Daca nu am hartie de copt, ce altceva pot folosi? Mersi!!
Andreea, scz ca raspund asa tarziu, da poti folosi si unt iar daca nu ai hartie de copt poti unge tava cu putin ulei.
Buna.Am facut aceasta reteta acum de Revelion si mi-au iesit extraordinare saratelele.
Bafta multa si spor la gatit.
Cu drag, Carmen
Multumrsc din tot sufletul Carmen si ma bucur foarte mult ca ai testat reteta mea, iti doresc un an fericit si plin de realizari, multa sanatate.
ok...nu zici cata faina si cata branza se pune???!!!!
Pai nu prea am o cantitate exacta, pune la 1kg faina, 500g branza mai sarata ca sa le dea un gust mai bun. Eu nu le cantaresc pun asa din "ochi" cat trebuie.
Buna,sunt Daniela am incercat reteta ta sa vedem cum ies sunt in cuptor ami este tare pofta ,miros bine,eu stau in spania de 9 ani iar aici nu se vand,tre sa le faci,am mai incercat o reteta dar nu mia placut cum au iesit mersi..
Ma bucur tare mult Daniela ca-ti pot fi de ajutor.
Trimiteți un comentariu