Ingrediente:
1 capatana usturoi
1 paharel mic de smantana
ulei, otet
sare, piper
marar
Mod de preparare:
Se adauga ulei si putin otet si se freaca bine de tot, trebuie sa rezulte o pasta ceva mai grosuta.
Se rastoarna intr-o caserola micuta.
Se adauga smantana si se amesteca pana se omogenizeaza.
Se pune marar tocat, daca aveti proaspat este si mai bine ii da un gust super.Se serveste ca garnitura la fripturi, cartofi prajiti si peste.
Va doresc pofta buna.
11 comentarii:
Ce pofta imi faci! eu as pune sosul asta si pe mici! :)
Pai crede-ma ca noi mancam si cu mici, carnati, dovlecei prajiti, snitele, chiftele si tot asa tot ce se poate, este ideal.
Delicios! M-as indopa cu polonicul, la cat imi plac si smantana, si usturoiul...
Am niste premii pe blog, daca le vrei si tu (de nu cumva le ai deja), esti bine-venita!
O vara frumoasa!
Hallo Vicky,
Este pentru mine rezeta perfectä. De 30 de Ani mäninc Tzatziki si ma probat zeci de Variante. Asta este cea mai bunä. Este asa de bunä cä de multe ori mincäm asa färä nimic sau numai cu Pine proaspätä.
Minunat ai presentat asa in Linguri de Amouse de Bouche. Compliment
Salutäri Jacob
Da ... merge cam la orice :) Si mie imi place tare mult.
MONONOKE, ma bucur ca-ti place asa de mult, este adevarat cu smantana este ceva mai racoros.
Multumesc foarte mult pentru premii ma servesc cu doua dintre ele pe care nu le am, mii de pupici.
Asa este Jacob, se poate manca si pe paine la cat de bun este, si eu am tot incercat diferite variante dar asta este cea mai buna alegere.
Flori, mai ales ca tu faci numai bunatati ai mereu cu cel savura, mai inebunit cu preparatele tale minunate, pupici.
Super sosul asta! Minunat!
Tare bun e sosul acesta cu cartofi noi la cuptor! Preferatul meu! :)
Cel mai bun si simplu sos de facut, merge la foarte multe preparate, este ideal.
Trimiteți un comentariu