Ingrediente:
500 g peste (Baby Hering)
3 oua
jumatate sticla bere
faina cat cuprinde
delikat, piper
Mod de preparare:
Batem ouale , apoi adaugam faina cat sa iasa o compozitie mai groasa.
Si subtiem cu bere.
Punem delikat si piper.
Adaugam faina.
Se amesteca pana devine un aluat consistent, dar nu prea gros.
Pestele il taiem pe jumatate, scoatem sira spinari, in rest nu mai are oase.
Il trecem prin compozitia de ou.
Si il punem la prajit in ulei incins.
Se prajesc fumos pe ambele parti.
Mi-au iesit o farfurie super plina, plus ce sa mai mancat intre timp.
Am servit cu sos de usturoi si smantana, o delicatese.
Eu una nu eram deloc fan peste, dar de cand am descoperit acest peste care nu are oase, il ador pur si simplu.
Va doresc pofta buna.
Archive
-
►
2010
(43)
- ► septembrie (3)
Categories
- Aluaturi dulci (3)
- Aluaturi sarate (8)
- Aperitive (5)
- Biscuiti/Cornulete/Fursecuri (8)
- Ciorbe/Supe/Borsuri (11)
- Clatite (5)
- Coliva (1)
- Cozonaci/Rulade/Checuri (4)
- Dulceata/Gem/Compot (5)
- Florile / Plantele mele (3)
- Gogosi/Scovergi (2)
- Inghetata (1)
- Muraturi (2)
- Peste (5)
- Pizza/Paste (15)
- Placinta (1)
- Prajituri (15)
- Premii (36)
- Preparate cu carnati / organe (9)
- Preparate din cartofi (2)
- Preparate din legume (6)
- Preparate din oua (2)
- Preparate din/cu mamaliga (1)
- Retete chinezesti (1)
- Retete de post (5)
- Retete de pui (19)
- Retete din carne de miel (2)
- Retete din carne de porc (13)
- Retete din carne de vita (4)
- Salate (8)
- Sosuri (2)
- Suferinta (2)
- Torturi/Tarte (8)
Bloguri delicioase si altele
-
-
Ovaz cu cocos si bananeAcum 9 ani
-
Paste cu ciuperciAcum o lună
-
Construction Of Septic Tank RulesAcum 6 ani
-
Muschiulet de porc fraged la cuptorAcum o săptămână
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Warts - natural remediesAcum 12 ani
-
-
-
-
-
-
-
-
Tocanita de vita cu rosii (reteta simpla, taraneasca)Acum o săptămână
-
Tort de ciocolata cu visineAcum 4 săptămâni
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Premiu de la Bianca's
Un premiu sunny!
Va recomand sa ascultati
Totalul afișărilor de pagină
Premiu de la Florena's
Premiu de la Cami
Kreativ Blogger
Premiu de la Flori
I Your Blog
One Lovely Blog Award
Arte Ponto Vida
Lemonade 50
Al Blog Amigable
Il Criceto Gloso
Thanks
Premiu Dolcezza!
Persoane interesate
Despre mine
- Vicky
- Sunt o fire optimista, increzatoare, ador sa stau in bucatarie sa gatesc cate ceva bun celor dragi, imi plac plimbarile pe munte, prin natura si ador sa fac cat mai multe poze, imi place ca fiecare moment sa fie fotografiat.
Inspiration Award
Hard Working Food Blogger
Premio Blog Goloso
Premiu Excelent
Premiu Aicizia
Blog Gggregati
Este BlogE Uma Joia
Premiu Blog de Oro
Site-uri preferate
Sisterhood Award
Florile mele de 1-8 Martie
Premiu de la Leo-Flori
Premiu de la Iulia
Premiu de la Ala , Alexandra si Florena's
Premiu de la Leo-Flori
Premiu de la Flori
Labels
- Aluaturi dulci (3)
- Aluaturi sarate (8)
- Aperitive (5)
- Biscuiti/Cornulete/Fursecuri (8)
- Ciorbe/Supe/Borsuri (11)
- Clatite (5)
- Coliva (1)
- Cozonaci/Rulade/Checuri (4)
- Dulceata/Gem/Compot (5)
- Florile / Plantele mele (3)
- Gogosi/Scovergi (2)
- Inghetata (1)
- Muraturi (2)
- Peste (5)
- Pizza/Paste (15)
- Placinta (1)
- Prajituri (15)
- Premii (36)
- Preparate cu carnati / organe (9)
- Preparate din cartofi (2)
- Preparate din legume (6)
- Preparate din oua (2)
- Preparate din/cu mamaliga (1)
- Retete chinezesti (1)
- Retete de post (5)
- Retete de pui (19)
- Retete din carne de miel (2)
- Retete din carne de porc (13)
- Retete din carne de vita (4)
- Salate (8)
- Sosuri (2)
- Suferinta (2)
- Torturi/Tarte (8)
4 comentarii:
Hi Vicky,
asta nu am väzuto. La mine nu actualiseazä prea bine Blogroll. Sorry.
Minunätie curatä. Ti-au iesit de sä-ti bat Copii. yummmyy....
Trebuie sä-i fac si eu neapärat, da incä cu Heringi mici.
Total fein ia-i si prezentat.
Acuma dau si eu inapoi ce mi-ai scris Tu , nu din Datorie , numai pe meritate.
Sotul täu are un Noroc de numai, da El stie asta..
Multe Salutäri din Nürnberg Jacob
Multumesc foarte mult Jacob pentru aprecieri, cat despre aluat este extrem de bun si foarte pufs, nu mai consumam oua, doar bere, faina, delikat, ai sa vezi cand vei face, sa lasi aluatul putin mai grosut ca sa-i simti gustul si pufosenia.
Super bun. Multumesc mult pt reteta si mult spor pe viitor!
Cu mult drag Anne, ma bucur ca-ti place.
Trimiteți un comentariu