Archive
-
►
2010
(43)
- ► septembrie (3)
-
▼
2009
(126)
- ► septembrie (4)
-
▼
martie
(22)
- Premii de la Elisa
- Premiu Hard Working Food Blogger
- Nuci
- Friptura la gratar
- Covrigi dulci si pufosi
- Oua umplute
- Portofele picante
- Tort pentru ziua sotului meu
- Macrou la gratar cu sos de usturoi
- Premii
- Pizza Calzone
- Mancarica de fasole verde
- Chiftele de legume (de post)
- Salata de fasole boabe
- Cuburi de gheata
- Pui cu ciuperci in sos de rosii picant
- Mucenici fierti
- La multi ani!!!
- Premii de la Mononoke
- Ciorba taraneasca de pui
- Pui la rotisor
- Tort de clatite
Categories
- Aluaturi dulci (3)
- Aluaturi sarate (8)
- Aperitive (5)
- Biscuiti/Cornulete/Fursecuri (8)
- Ciorbe/Supe/Borsuri (11)
- Clatite (5)
- Coliva (1)
- Cozonaci/Rulade/Checuri (4)
- Dulceata/Gem/Compot (5)
- Florile / Plantele mele (3)
- Gogosi/Scovergi (2)
- Inghetata (1)
- Muraturi (2)
- Peste (5)
- Pizza/Paste (15)
- Placinta (1)
- Prajituri (15)
- Premii (36)
- Preparate cu carnati / organe (9)
- Preparate din cartofi (2)
- Preparate din legume (6)
- Preparate din oua (2)
- Preparate din/cu mamaliga (1)
- Retete chinezesti (1)
- Retete de post (5)
- Retete de pui (19)
- Retete din carne de miel (2)
- Retete din carne de porc (13)
- Retete din carne de vita (4)
- Salate (8)
- Sosuri (2)
- Suferinta (2)
- Torturi/Tarte (8)
Bloguri delicioase si altele
-
-
Ovaz cu cocos si bananeAcum 9 ani
-
Paste cu ciuperciAcum o lună
-
Construction Of Septic Tank RulesAcum 6 ani
-
Muschiulet de porc fraged la cuptorAcum o săptămână
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Warts - natural remediesAcum 12 ani
-
-
-
-
-
-
-
-
Tocanita de vita cu rosii (reteta simpla, taraneasca)Acum o săptămână
-
Tort de ciocolata cu visineAcum 4 săptămâni
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Premiu de la Bianca's
Un premiu sunny!
Va recomand sa ascultati
Totalul afișărilor de pagină
Premiu de la Florena's
Premiu de la Cami
Kreativ Blogger
Premiu de la Flori
I Your Blog
One Lovely Blog Award
Arte Ponto Vida
Lemonade 50
Al Blog Amigable
Il Criceto Gloso
Thanks
Premiu Dolcezza!
Persoane interesate
Despre mine
- Vicky
- Sunt o fire optimista, increzatoare, ador sa stau in bucatarie sa gatesc cate ceva bun celor dragi, imi plac plimbarile pe munte, prin natura si ador sa fac cat mai multe poze, imi place ca fiecare moment sa fie fotografiat.
Inspiration Award
Hard Working Food Blogger
Premio Blog Goloso
Premiu Excelent
Premiu Aicizia
Blog Gggregati
Este BlogE Uma Joia
Premiu Blog de Oro
Site-uri preferate
Sisterhood Award
Florile mele de 1-8 Martie
Premiu de la Leo-Flori
Premiu de la Iulia
Premiu de la Ala , Alexandra si Florena's
Premiu de la Leo-Flori
Premiu de la Flori
miercuri, 4 martie 2009
Pui la rotisor
Ingrediente:
1 pui
sare, piper
cimbru
6 linguri ulei
o lingurita boia de ardei
5 linguri bere
verdeata uscata
Mod de preparare:
Aceste este puiul care va fi tras in teapa si se va invarti la rostisor,:))
Se curata bine puiul, se spala si se lasa la scurs, apoi se presara interiorul cu sare, piper, cimbru sau alte verdeturi dupa gustul fiecaruia,
Se amesteca uleiul cu berea, boiaua de ardei, sare si piper,
Cu amestecul rezultat se unge puiul si apoi se lasa 30 minute la rece,
Se pune puiul in rotisor, se fixeaza bine si se mai unge cu o lingura de ulei sa se formeze o crusta frumos rumenita. Se lasa la fript 55-60 minute,
Si gata puiul meu, de obicei pieptul de pui este foarte fad, dar acum chiar mia placut, a mers de minune cu sosul de usturoi,
Si acum spatele, a iesit foarte fraged,
Am servit cu cartofi prajiti si sos de usturoi cu smantana, a fost bestial,
A fost super, am sa mai fac.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Faceți căutări pe acest blog
Labels
- Aluaturi dulci (3)
- Aluaturi sarate (8)
- Aperitive (5)
- Biscuiti/Cornulete/Fursecuri (8)
- Ciorbe/Supe/Borsuri (11)
- Clatite (5)
- Coliva (1)
- Cozonaci/Rulade/Checuri (4)
- Dulceata/Gem/Compot (5)
- Florile / Plantele mele (3)
- Gogosi/Scovergi (2)
- Inghetata (1)
- Muraturi (2)
- Peste (5)
- Pizza/Paste (15)
- Placinta (1)
- Prajituri (15)
- Premii (36)
- Preparate cu carnati / organe (9)
- Preparate din cartofi (2)
- Preparate din legume (6)
- Preparate din oua (2)
- Preparate din/cu mamaliga (1)
- Retete chinezesti (1)
- Retete de post (5)
- Retete de pui (19)
- Retete din carne de miel (2)
- Retete din carne de porc (13)
- Retete din carne de vita (4)
- Salate (8)
- Sosuri (2)
- Suferinta (2)
- Torturi/Tarte (8)
18 comentarii:
Vreau si eu este super, de cate ori intru pe blogul tau mi se face o foame de mor, parjituri, mancaruri toate bunatatile, super tine-o tot asa si vei ajunge sus, esti o super femeie, felicitari, cred ca sotul tau este foarte mandru si fericit cu tine, esti scumpica foc:).
:)), iti multumesc din suflet pentru toate urarile si da este adevarat, sotul meu este fericit alaturi de mine si fericit de ceea ce ii pregatesc mereu.
Buna .As vrea sa fac si eu cateva din retele tale , deoarece mi s-au parut fabuloase ; dar am o mica problema : am cuptor electric , si nu stiu cat timp sa le las si la ce temperatura . In plus , doar de anul acesta am inceput sa gatesc si nu prea stiu nici dupa ochi .
Pai daca ai cumpor electric stiu ca de obicei se lasa 25-30 minute la foc mai iute, ce sa-ti zic sa nu o dau in bara lasa-l si tu la 150-180 grade, si te mai uiti la el sa nu se rumeneasca prea tare, eu am cuptor normal si deasta iti spun ca sa fi mi atenta pana te obisnuiesti cu el, multa bafta, sper ca ti-am fost de ajutor.
Draga Vicky, eu si prietenul meu am facut puiul la rotisor dupa reteta ta si vreau sa iti spun ca a fost extraordinara. O sa le incercam si pe celelalte. Tine-o tot asa!
Oana ma bucur foarte mult ca ai incercat reteta mea de pui, si ma ucur foarte tare ca va placut.
puiul can va fi gata asa va arata?
Da.
Cu ce ai reusit sa prinzi puiul in asa fel incat sa nu atinga tava de fript?
Sau mai bine zis: cum ai prins tot puiul sa nu se rupa in timp ce il invarte rotisorul? Ca asa a patit mama, n-a stat pe rotisor si s-a rupt.:(
La aragazul meu am primit un suportspecial pt. rotisor si am infipt puiul in acel suport. Stiu ca se mai gasesc astfel de suporturi prin piata pe la obor sau prin magazine de bucatareala, sunt special pt rotisor.
servus!
eu am avut probleme cu prinsul in suport. de vreo doua ori s-a desprins. care e smecheria la prins?
o zi faina
Nu-mi spune ca si eu am intampiunat dificultai la prins, dar in final am bagat tepusa putin prin piept (printre oase cum a intrat) si apoi la gat am prins in 2 locuri cat de bine am putut, si mie mi sa rupt o pulpa din cauza ca nu a fost prins bine.
un pui gatit la rotisor se mai poate reincalzi ? niste prieteni spun nu pentru ca poate dezvolta salmonela ! chiar asa ?
Nu stiu ce sa-ti spun, eu am mai mancat pui incalzit si Slava Domnului nu am patit nimic.
Mersi din suflet pt reteta...super a iesit puiul "tepuit"exact dupa reteta ta.Usor de facut si f gustos.Bravo!!!
Multumesc din suflet pt aprecieri si ma bucur foarte mult ca ti-a placut.
reteta e super tare
Trimiteți un comentariu