vineri, 6 martie 2009

Ciorba taraneasca de pui


Ingrediente:
carcase de pui, aripioare,
paste, taietei (ce va place mai mult)
1 cutie rosi in suc propriu
piper, cimbru, delikat
2-3 ardei copti
1 leg. patrunjel
1 kg bors
1 ceapa
1 morcov
Mod de preparare:

Se pune carcasa de pui in oala cu apa rece la fiert, cand fierbe carnea se aduga si restul pe rand,

Se adauga morcovul si ceapa tocate marunt,

Se adauga si delikatul dupa gustul fiecaruia,

Se pune piper si cimbru dupa gust,

Se pun si ardei copti,

Si se lasa sa dea un clocot,

Se pun si pastele,

Se pune si cutia cu rosii,si mai lasam sa fiarba putin pana fierb si pastele,

Cand a fiert carnea si legumele punem si putin patrunjel, inainte sa adaugam borsul,

Separat intr-o cratita punem sa fiarba borsul,

Dupa ce a fiert borsul il adaugam in oala cu ciorba,

Mai lasam 5 minute sa fiarba si stingem focul,

Se serveste cu patrunjel tocat deasupra,

Va doresc pofta buna!

0 comentarii:

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog