

Ingrediente:
450g fasole verde
3 cepe potrivite
1 capatana usturoi
200g rosii in bulion sau bulion
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
delikat, piper, cimbru, oregano
Mod de preparare:

Fasolea se pune la fiert in apa rece.Intre timp ne ocupam de zarzavaturi.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit cu 2-3 linguri de ulei.

Cand ceapa sa inmuiat, se pun rosiile tocate marunt, usturoiul feliute, oregano, cimbru, piper si delikat dupa gustul fiecaruia.

Se adauga si verdeata tocata marunt si se stinge focul.

Cand fasolea este aproape fiarta.....

Se adauga zarzavaturile calite si se mai lasa 5-10 minute sa fiarba

Se serveste cu paine proaspata sau mamaliga calda.


Va doresc pofta buna!!!
4 comentarii:
oh, daaa! imi place la nebunie! :D fac des mancarica asta! imi place mult prezentarea! te pup,Vicky! :D
Este super buna, mersi de aprecieri, te pup si te mai astept pe la mine
FOARTE bunaaaaaaaaa!! Arata intr-un mare fel!!! Pupp!! :)
Sólo pelo nombre ya es de hacer agua en boca imagina mirando esas fotos!
Trimiteți un comentariu