Archive
-
►
2010
(43)
- ► septembrie (3)
-
▼
2009
(126)
- ► septembrie (4)
-
▼
martie
(22)
- Premii de la Elisa
- Premiu Hard Working Food Blogger
- Nuci
- Friptura la gratar
- Covrigi dulci si pufosi
- Oua umplute
- Portofele picante
- Tort pentru ziua sotului meu
- Macrou la gratar cu sos de usturoi
- Premii
- Pizza Calzone
- Mancarica de fasole verde
- Chiftele de legume (de post)
- Salata de fasole boabe
- Cuburi de gheata
- Pui cu ciuperci in sos de rosii picant
- Mucenici fierti
- La multi ani!!!
- Premii de la Mononoke
- Ciorba taraneasca de pui
- Pui la rotisor
- Tort de clatite
Categories
- Aluaturi dulci (3)
- Aluaturi sarate (8)
- Aperitive (5)
- Biscuiti/Cornulete/Fursecuri (8)
- Ciorbe/Supe/Borsuri (11)
- Clatite (5)
- Coliva (1)
- Cozonaci/Rulade/Checuri (4)
- Dulceata/Gem/Compot (5)
- Florile / Plantele mele (3)
- Gogosi/Scovergi (2)
- Inghetata (1)
- Muraturi (2)
- Peste (5)
- Pizza/Paste (15)
- Placinta (1)
- Prajituri (15)
- Premii (36)
- Preparate cu carnati / organe (9)
- Preparate din cartofi (2)
- Preparate din legume (6)
- Preparate din oua (2)
- Preparate din/cu mamaliga (1)
- Retete chinezesti (1)
- Retete de post (5)
- Retete de pui (19)
- Retete din carne de miel (2)
- Retete din carne de porc (13)
- Retete din carne de vita (4)
- Salate (8)
- Sosuri (2)
- Suferinta (2)
- Torturi/Tarte (8)
Bloguri delicioase si altele
-
-
Ovaz cu cocos si bananeAcum 9 ani
-
Paste cu ciuperciAcum o lună
-
Construction Of Septic Tank RulesAcum 6 ani
-
Muschiulet de porc fraged la cuptorAcum o săptămână
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Warts - natural remediesAcum 12 ani
-
-
-
-
-
-
-
-
Tocanita de vita cu rosii (reteta simpla, taraneasca)Acum o săptămână
-
Tort de ciocolata cu visineAcum 4 săptămâni
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Premiu de la Bianca's
Un premiu sunny!
Va recomand sa ascultati
Totalul afișărilor de pagină
Premiu de la Florena's
Premiu de la Cami
Kreativ Blogger
Premiu de la Flori
I Your Blog
One Lovely Blog Award
Arte Ponto Vida
Lemonade 50
Al Blog Amigable
Il Criceto Gloso
Thanks
Premiu Dolcezza!
Persoane interesate
Despre mine
- Vicky
- Sunt o fire optimista, increzatoare, ador sa stau in bucatarie sa gatesc cate ceva bun celor dragi, imi plac plimbarile pe munte, prin natura si ador sa fac cat mai multe poze, imi place ca fiecare moment sa fie fotografiat.
Inspiration Award
Hard Working Food Blogger
Premio Blog Goloso
Premiu Excelent
Premiu Aicizia
Blog Gggregati
Este BlogE Uma Joia
Premiu Blog de Oro
Site-uri preferate
Sisterhood Award
Florile mele de 1-8 Martie
Premiu de la Leo-Flori
Premiu de la Iulia
Premiu de la Ala , Alexandra si Florena's
Premiu de la Leo-Flori
Premiu de la Flori
luni, 23 martie 2009
Macrou la gratar cu sos de usturoi
Ingrediente:
2 bucati de macrou
oregan
busuioc
ulei
piper
Mod de preparare:
Bucatile de macrou se spala, se curata si se taie pe jumatate.
Se ung cu putin ulei pe ambele parti.
Apoi condimenteaza dupa bunul gust.
Se pun pe un platou, se invelesc in folie sau o punga si se lasa in frigider o ora sa se patrunda condimentele sau peste noapte.
Se pun pe gratarul incins, sa se rumeneasca frumos.
Se prajesc frumos pe ambele parti.
Se serveste cu mamaliga si sos de usturoi cu smantana.
Pofta buna!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Faceți căutări pe acest blog
Labels
- Aluaturi dulci (3)
- Aluaturi sarate (8)
- Aperitive (5)
- Biscuiti/Cornulete/Fursecuri (8)
- Ciorbe/Supe/Borsuri (11)
- Clatite (5)
- Coliva (1)
- Cozonaci/Rulade/Checuri (4)
- Dulceata/Gem/Compot (5)
- Florile / Plantele mele (3)
- Gogosi/Scovergi (2)
- Inghetata (1)
- Muraturi (2)
- Peste (5)
- Pizza/Paste (15)
- Placinta (1)
- Prajituri (15)
- Premii (36)
- Preparate cu carnati / organe (9)
- Preparate din cartofi (2)
- Preparate din legume (6)
- Preparate din oua (2)
- Preparate din/cu mamaliga (1)
- Retete chinezesti (1)
- Retete de post (5)
- Retete de pui (19)
- Retete din carne de miel (2)
- Retete din carne de porc (13)
- Retete din carne de vita (4)
- Salate (8)
- Sosuri (2)
- Suferinta (2)
- Torturi/Tarte (8)
14 comentarii:
Arata foarte bine pestele...hmmm si unde mai pui ca are si usturoi.Deja am scos pestele de la conjelator ca mi-ai facut pofta.Te pup.
Ma bucur foarte tare ca-ti place cum arata pestele a fost super si vorba ta a mers perfect cu usturoi, te pup si eu.
fantastic food!!!!congratulations!!!
si eu ador pestele,acum am pus si eu la dezghetat unul...e super macroul tau,vicky!
Wow, Vicky, cat ma bucur ca te-am descoperit! (de fapt tu m-ai descoperit pe mine:)). Acum n-o sa mai raman in pana de idei in bucatarie. Retetele sunt explicate extraordinar de bine, iar preparatele arata delicios!
Ma bucur nespus de mult Simina,incer sa explic cat mai detaliat sa fie pe intelesul oricui, multumesc pentru complimente, te mai astept pe la mine.
arata foarte bine!
Chiar maine voi gati peste, pentru ca aici, in America, incercam sa tinem sarbatorile religioase, iar maine este dezlegare la peste....
Mi-ai facut o pofta cu combinatia asta....multam fain!!!
Numai bine din insorita Californie!
Ahhhh, si LA MULTI ANI sotului, sa fiti iubiti, sanatosi si fericiti!
Multumesc frumos tartoras, ce bine este la tine in California. Sa dea Dumnezeu la cat mai multi ani de casnicie(nu am decat 2 ani :))), multa sanatate si numai bine atat tie cat si familiei tale.
salivez de nu mai pot... :D n-am mai mancat de multa vreme peste, si ce ai facut tu aici ii bun tare de toot! :D
e super tare pestele asa mersi de reteta si imagini .
Cu mare placere, ajut si eu cu ideei si retete cum pot mai bine.
macroul este alaturi de somon si de sardine , un peste foarte bogat in omega 3. este absolut nerecomandata ungerea acestuia cu ulei mai ales tinand cont de faptul ca urmeaza sa fie pregatit la gratar. pestele contine suficient ulei , atentie insa la temperatura acelei placi tip gratar pentru ca pestele sa nu se prajeasca repede si astfel sa iasa amarui.dupa ce il scoateti de pe plita(gratar)ungeti l cu o pasta de usturoi in care macinati un fir de cuisoare si o lingurita de oregan .
Eu pana acum asa am facut mereu dar este bine de stiut, mersi de sfat o sa aplic data viitoare cand am sa fac.
Trimiteți un comentariu