

Ingrediente:
aripioare de pui
2-3 morcovi
2 cartofi
1 ceapa
putina varza
bors
smantana
bulion
paste fainoase
sare, piper, tarhon, cimbru
3 oua
patrunjel
Cartofi se taie bucatele, morcovul se da pe razatoare, iar ceapa si varza se taie julie.Se pun intr-o oala mai mare si se adauga si apa pana la jumatatea oalei.Cand a inceput sa fiarba se adauga aripioarele.

Se pune si bulionul. Delikat-ul, dupa gust.

Tarhonul.

Si cimbrul. Apoi se lasa sa fiarba bine legumele si aripioarele.

Cand au fiert se aduga pastele.

Si borsul fiert separat.

La sfarsit se pune patrunjel proaspat tocat marunt. Se stinge focul si se lasa putin sa se raceasca.

Smantana se amesteca cu cele trei oua.

Se ia din ciorba si se toarna peste smantana se amesteca usor. Cand sa mai racit putin se pune smantana amestecata cu cele trei oua si cu zeama din ciorba.

Se amesteca bine in toata oala.

Se serveste cu ardei iute si paine sau mamaliga.
Va doresc pofta buna.
6 comentarii:
Hallo Vicky,
ai fäcut o Supicä de Milioane.Compliment.
Toatä Oala ti-asi minaco , pe bune..
Cu drag Jacob
Mmm ce bine arata. Imi ploua in gura. Sigur a iesit delicioasa.
Pai te astept la mine Jacob si-ti fac o oala cu ciorbica numai pentru tine :).
A iesit foarte buna Bianca, caci sa mancat foarte repede.
Estoy deseando que me invites un dia a comer.
Besos.
Fer.
cat de bine poate arata, numai cand ma uit la poze si deja simt mirosul retetei facute ca la mama acasa, delicios si sanatos, a iesit foarte bine..mmmmmm :D
Trimiteți un comentariu