luni, 27 iulie 2009

Snitele de pui in aluat de bere

Ingrediente:
1 piept de pui (eu am avut si 2 pulpe + 2 aripioare)
3 oua
1 cutie bere
condimente pt pui
piper, un praf de sare
faina
Mod de preparare:
Ouale se pun intr-un castron si se bat bine.
Se pune bere (depinde de cata carne aveti, eu am pus toata cutia).
Se amesteca bine, apoi se pun condimentele.
Se pune faina si se omogenizeaza pana devine un aluat mai grosut.
Pieptul de pui se taie fasii subtiri.
Se pun in castronul cu aluat.
Si se pun la prajit in ulei incins.
Trebuie sa avem grija ca se fac repede. Tebuie sa se rumeneasca bine pe ambele parti.
Asa am procedat si cu pulpele si aripioarele. Se servesc cu cartofi prajiti si sos de usturoi, cartofi mei erau inca pe foc.
Este un aluat foarte usor de facut si foarte pufos.
Va doresc pofta buna!!!

7 comentarii:

Sergiu spunea...

arata foarte bine

Vicky spunea...

Multumesc foarte mult, sunt foarte fragede si pufoase, berea le fragezeste.

Talita spunea...

Yummm... I love fried chicken! Beer always give to meat a special flavor!

Vicky spunea...

That is Talita, the beer gives a very pleasant aroma and fragezeste while dough.I love any chicken dish, is a digest meat easily.

Bucataria-Paradis spunea...

Snitelele sint preferatele mele,insa eu n-am prestat niciodata aluatul cu bere..Arata tare bine.Te pup

Vicky spunea...

Multumesc mult Paradis, pai ai tot timpul din lume sa-l prestezi.

SexyKitzyVeveritza spunea...

Vad ca ai pus mult piper si...condiment?! oare nu ar iesi mai bun fara condiment?! multa sanatate cu mancaruri mai sanatoase.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog