miercuri, 22 iulie 2009

Peste(Baby Hering) in aluat de bere

Ingrediente:
500 g peste (Baby Hering)
3 oua
jumatate sticla bere
faina cat cuprinde
delikat, piper
Mod de preparare:
Batem ouale , apoi adaugam faina cat sa iasa o compozitie mai groasa.
Si subtiem cu bere.
Punem delikat si piper.
Adaugam faina.
Se amesteca pana devine un aluat consistent, dar nu prea gros.
Pestele il taiem pe jumatate, scoatem sira spinari, in rest nu mai are oase.
Il trecem prin compozitia de ou.
Si il punem la prajit in ulei incins.
Se prajesc fumos pe ambele parti.
Mi-au iesit o farfurie super plina, plus ce sa mai mancat intre timp.
Am servit cu sos de usturoi si smantana, o delicatese.
Eu una nu eram deloc fan peste, dar de cand am descoperit acest peste care nu are oase, il ador pur si simplu.
Va doresc pofta buna.

4 comentarii:

Jacktels Kochbuch spunea...

Hi Vicky,

asta nu am väzuto. La mine nu actualiseazä prea bine Blogroll. Sorry.
Minunätie curatä. Ti-au iesit de sä-ti bat Copii. yummmyy....
Trebuie sä-i fac si eu neapärat, da incä cu Heringi mici.
Total fein ia-i si prezentat.
Acuma dau si eu inapoi ce mi-ai scris Tu , nu din Datorie , numai pe meritate.
Sotul täu are un Noroc de numai, da El stie asta..

Multe Salutäri din Nürnberg Jacob

Vicky spunea...

Multumesc foarte mult Jacob pentru aprecieri, cat despre aluat este extrem de bun si foarte pufs, nu mai consumam oua, doar bere, faina, delikat, ai sa vezi cand vei face, sa lasi aluatul putin mai grosut ca sa-i simti gustul si pufosenia.

Anne spunea...

Super bun. Multumesc mult pt reteta si mult spor pe viitor!

Vicky spunea...

Cu mult drag Anne, ma bucur ca-ti place.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceţi căutări pe acest blog

Se încarcă...