luni, 16 februarie 2009

Carne marinata in vin la gratar

Ingrediente:
bucati de carne pentru gratar
o capatana usturoi
ienibahar,cimbru
tarhon, rozmarin
sare, piper
o cana vin rosu (se poate si alb)
o lingurita ulei
Mod de preparare:
Mi-am taiat carnea felii, si am pregatit condimentele,

Usturoiul si ienibahar-ul le-am pisat si le-am amestecat cu cimbru, tarhon, rozmarin, sare piper si o lingurta mica de ulei,

Asa arata dupa ce le-am amestecat bine,

Bucatile de carne se condimenteaza bine cu amestecul de usturoi si ierburi,

Se toarna cana de vin si se amesteca putin cat sa patrunda vinul in fiecare bucata de carne,

O poza mai de aproape sa se vada ce bine arata,si are un miros super

Se imbraca in folie transparenta si se lasa cateva zile la marinat in frigider.

Si asa arata dupa ce a stat in frigider 4 zile,

Se rumenesc bine pe ambele parti,

Am servit cu piure de cartofi si castraveti bulgaresti,

Carnea a iesit foarte frageda si foarte buna la gust,

Pofta buna!

2 comentarii:

Anonim spunea...

este foarte buna reteta am facuto si eu .eu sunt din callosa de segura alicante.multe salutari

Vicky spunea...

Mulumesc de compliment, ma bucur foarte mult ca ti-a placut.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog