marți, 23 iunie 2009

Supa cu galuste



Ingrediente:
carcasa pui, aripioare
3 morcovi
4-5 cartofi micuti
delikat, patrunjel
piper
Pentru galusti:
2 oua
gris
sare
Mod de preparare:
Cartofi si morcovi se taie bucatele dupa preferinta.
Se pune carenea impreuna cu cartofi si morcovi la fiert.
Cand au fier se pune putin delikat.
Prepararea galustelor:
Ouale se bat bine cu putina sare.
Apoi se adauga gris pana devine o pasta ceva mai grosuta decat smantana.
Se ia cu lingura din compozitia de galuste si se pune in oala cu supa, trebuie sa se desprinda mai grut de lingura.
Galustele se vor umfla imdiat, se lasa sa fiarba 5-10 minute.
Se adauga patrunjelul si se stinge focul.
Galustele sunt pufoase iar eu sunt topita dupa supa cu galuste.
Va doresc pofta buna!!!

3 comentarii:

KennyT spunea...

I've discovered that Romanian cuisine is very similar to Hungarian cuisine. When I was studying in Hungary as an exchange student, I always had similar soup. Love the pasta dumplings inside the soup.

Vicky spunea...

All you can, but the soup is very good albeit with galuste or vermicelli.

Aurica spunea...

preferata mea, frumoasa prezentarea pregatirii, de la inceput pana la final, o imagine superba cu supa de galuste, o mancare delicioasa si sanatoasa, sa avem pofta :P

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog