Ingrendiente:
8 oua
250g ulei
500g apa
500g faina
un praf de sare
ciocolata menaj
crema de care vrem
eu am crema de la o prietena de la patiserie
Mod de preparare:
Se pune la fiert apa, uleiul si un praf de sare si se lasa sa dea in cateva clocote.
Cand a fiert apa se adauga toata faina odata si amestecam foarte bine si repede pentru a nu se face cocolase.
Se inglobeaza fiecare ou in parte, amestecand bine pana se incorporeaza bine.
Cam asta este coca mea, este potrivita.
Am pus coca in tava cu pistolul de spritat si se dau la cuptor preincalzit pentru 10-15 minute la foc iute.
Asa arata gata coapte.
Am mai terminat o tava, au crescut destul de frumos.
Fiecare ecler se taie in doua, se umplu cu crema si frisca.
Se pun capacele si se toarna ciocolata topita si apoi eu am pus praf de nuca de cocos.
Inca o poza sa se vada mai de aproape.
Pun o poza cu o parte din eclere, caci mi-au iesit mult mai multe dar sau tot mancat.
Si inca o poza de final.
Pofta buna!
Archive
-
►
2010
(43)
- ► septembrie (3)
-
►
2009
(126)
- ► septembrie (4)
Categories
- Aluaturi dulci (3)
- Aluaturi sarate (8)
- Aperitive (5)
- Biscuiti/Cornulete/Fursecuri (8)
- Ciorbe/Supe/Borsuri (11)
- Clatite (5)
- Coliva (1)
- Cozonaci/Rulade/Checuri (4)
- Dulceata/Gem/Compot (5)
- Florile / Plantele mele (3)
- Gogosi/Scovergi (2)
- Inghetata (1)
- Muraturi (2)
- Peste (5)
- Pizza/Paste (15)
- Placinta (1)
- Prajituri (15)
- Premii (36)
- Preparate cu carnati / organe (9)
- Preparate din cartofi (2)
- Preparate din legume (6)
- Preparate din oua (2)
- Preparate din/cu mamaliga (1)
- Retete chinezesti (1)
- Retete de post (5)
- Retete de pui (19)
- Retete din carne de miel (2)
- Retete din carne de porc (13)
- Retete din carne de vita (4)
- Salate (8)
- Sosuri (2)
- Suferinta (2)
- Torturi/Tarte (8)
Bloguri delicioase si altele
-
-
Ovaz cu cocos si bananeAcum 9 ani
-
Paste cu ciuperciAcum o lună
-
Construction Of Septic Tank RulesAcum 6 ani
-
Muschiulet de porc fraged la cuptorAcum o săptămână
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Warts - natural remediesAcum 12 ani
-
-
-
-
-
-
-
-
Tocanita de vita cu rosii (reteta simpla, taraneasca)Acum o săptămână
-
Tort de ciocolata cu visineAcum 4 săptămâni
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Premiu de la Bianca's
Un premiu sunny!
Va recomand sa ascultati
Totalul afișărilor de pagină
Premiu de la Florena's
Premiu de la Cami
Kreativ Blogger
Premiu de la Flori
I Your Blog
One Lovely Blog Award
Arte Ponto Vida
Lemonade 50
Al Blog Amigable
Il Criceto Gloso
Thanks
Premiu Dolcezza!
Persoane interesate
Despre mine
- Vicky
- Sunt o fire optimista, increzatoare, ador sa stau in bucatarie sa gatesc cate ceva bun celor dragi, imi plac plimbarile pe munte, prin natura si ador sa fac cat mai multe poze, imi place ca fiecare moment sa fie fotografiat.
Inspiration Award
Hard Working Food Blogger
Premio Blog Goloso
Premiu Excelent
Premiu Aicizia
Blog Gggregati
Este BlogE Uma Joia
Premiu Blog de Oro
Site-uri preferate
Sisterhood Award
Florile mele de 1-8 Martie
Premiu de la Leo-Flori
Premiu de la Iulia
Premiu de la Ala , Alexandra si Florena's
Premiu de la Leo-Flori
Premiu de la Flori
Labels
- Aluaturi dulci (3)
- Aluaturi sarate (8)
- Aperitive (5)
- Biscuiti/Cornulete/Fursecuri (8)
- Ciorbe/Supe/Borsuri (11)
- Clatite (5)
- Coliva (1)
- Cozonaci/Rulade/Checuri (4)
- Dulceata/Gem/Compot (5)
- Florile / Plantele mele (3)
- Gogosi/Scovergi (2)
- Inghetata (1)
- Muraturi (2)
- Peste (5)
- Pizza/Paste (15)
- Placinta (1)
- Prajituri (15)
- Premii (36)
- Preparate cu carnati / organe (9)
- Preparate din cartofi (2)
- Preparate din legume (6)
- Preparate din oua (2)
- Preparate din/cu mamaliga (1)
- Retete chinezesti (1)
- Retete de post (5)
- Retete de pui (19)
- Retete din carne de miel (2)
- Retete din carne de porc (13)
- Retete din carne de vita (4)
- Salate (8)
- Sosuri (2)
- Suferinta (2)
- Torturi/Tarte (8)
10 comentarii:
Mama arata demential eclerele tale, felicitari ai un super blog.
Chiar imi place si cum le-ai prezentat pas cu pas, sunt foarte misto.
Ma bucur ca-ti plac sunt si foarte gustoase.
Si sunt sigura ca-s mult mai bune ca cele de la cofetarie.Scriu de pe adresa sotului, ma numesc Cristina, chiar te felicit pentru blog.
Fii siguram ca-s proaspete si mult mai gustoase ca cele de la cofetarie, o sa le fac mai des ca-s ffffoarte bune.
Am rata eu asa ceva, nu se poate trebuie sa mai faci.
Mai fac, dar sa vii si tu sa ma ajuti, facem amandoua.
Arata super, vreau si eu.
Vino la mine sa-ti dau:)
vai,cred ca am10 ani ca nu mai manank eclere bune,ca odata...la reteta ta mi s-a deschis apetitul si abia astept sa o fak si sper din suflet sa iasa,dar nu stiu cum voi face ca nu am pistol de ala care ziki tu...:-(daka imi ziki ceva cum sa fak..te rog..mersi mult!!se vede ca sunt gustoase..mor de poftaaa!!!
Trimiteți un comentariu