miercuri, 26 noiembrie 2008

Eclere cu vanilie

Ingrendiente:
8 oua
250g ulei
500g apa
500g faina
un praf de sare
ciocolata menaj
crema de care vrem
eu am crema de la o prietena de la patiserie
Mod de preparare:
Se pune la fiert apa, uleiul si un praf de sare si se lasa sa dea in cateva clocote.

Cand a fiert apa se adauga toata faina odata si amestecam foarte bine si repede pentru a nu se face cocolase.

Se inglobeaza fiecare ou in parte, amestecand bine pana se incorporeaza bine.

Cam asta este coca mea, este potrivita.

Am pus coca in tava cu pistolul de spritat si se dau la cuptor preincalzit pentru 10-15 minute la foc iute.

Asa arata gata coapte.

Am mai terminat o tava, au crescut destul de frumos.

Fiecare ecler se taie in doua, se umplu cu crema si frisca.

Se pun capacele si se toarna ciocolata topita si apoi eu am pus praf de nuca de cocos.

Inca o poza sa se vada mai de aproape.

Pun o poza cu o parte din eclere, caci mi-au iesit mult mai multe dar sau tot mancat.

Si inca o poza de final.

Pofta buna!

11 comentarii:

Ioan spunea...

Mama arata demential eclerele tale, felicitari ai un super blog.

Ioan spunea...

Chiar imi place si cum le-ai prezentat pas cu pas, sunt foarte misto.

vicky spunea...

Ma bucur ca-ti plac sunt si foarte gustoase.

Bogdan spunea...

Si sunt sigura ca-s mult mai bune ca cele de la cofetarie.Scriu de pe adresa sotului, ma numesc Cristina, chiar te felicit pentru blog.

Vicky spunea...

Fii siguram ca-s proaspete si mult mai gustoase ca cele de la cofetarie, o sa le fac mai des ca-s ffffoarte bune.

Gaby spunea...

Am rata eu asa ceva, nu se poate trebuie sa mai faci.

Vicky spunea...

Mai fac, dar sa vii si tu sa ma ajuti, facem amandoua.

mmoga spunea...

wow gold,buy wow gold wow levelservice,wow account wow gold,buy wow gold wow levelservice,wow account wow gold,buy wow gold wow levelservice,wow account

Bogdan spunea...

Arata super, vreau si eu.

Vicky spunea...

Vino la mine sa-ti dau:)

monika spunea...

vai,cred ca am10 ani ca nu mai manank eclere bune,ca odata...la reteta ta mi s-a deschis apetitul si abia astept sa o fak si sper din suflet sa iasa,dar nu stiu cum voi face ca nu am pistol de ala care ziki tu...:-(daka imi ziki ceva cum sa fak..te rog..mersi mult!!se vede ca sunt gustoase..mor de poftaaa!!!

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog