miercuri, 19 noiembrie 2008

Cordon blue

Ingrendiente:
o bucatica salam
2-3 castraveti murati
o bucatica slaninuta
o bucata carne (de care aveti)
cateva feliute cascaval
mustar, ardei iute
Mod de preparare:
Si o poza cu ingrendientele.

Bucatile de carne batute bine se ung cu mustar,se pune cate o feliuta de cascaval, cateva feliute de castravete,cate o feliuta de salam, slaninuta si ardei iute si apoi se ruleaza iar daca este nevoie se pun scobitori sa nu se desfaca, (eu una nu am pus niciodata cai nu este nevoie). Pentru mine am facut separat fara ardei iute.

Se dau prin ou facut ca pentru snitele (fiecare cum ii place, dupa gust)

Si se dau apoi si prin pesmet, si apoi se pun la prajit.

Se prajesc bine pe ambele parti.

Sectiune la cel cu castravete, salam si cascaval, cu garnitura de piure de cartofi, este portia mea.

Sectiune, slaninuta, cascaval, ardei iute, castravete si garnitura de cartofi parjiti, aici este portia sotului meu, caci lui ii plac foarte picante.

Sunt super bune, merita sa le incercati.

2 comentarii:

degea spunea...

Am facut si eu si chiar a fost super...bun.

Vicky spunea...

Chiar azi vreau sa mai faca, mai ales ca-s libera.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog