miercuri, 26 noiembrie 2008

Carne de pui si porc la cuptor cu cartofi

Pentru ca fripturile sa capete un plus de aroma frecati carnea cu acest amestec de condimente.
Ingrendiente:
1 lingurita sare
1 lingurita chimen macinat
2 catei usturoi zdrobiti
1 lingurita ienibahar macinat
1 lingurita piper
Mod de preparare:
Am amestecat condimentele si acum frecam fiecare bucata de carne in parte cu acest amestec.

Am terminat de condimentat carnea, aici este cea de pui.

Si carnea de porc condimentata.

Am treminat cu condimentatul carni, punem ce avem de pus la cuptor iar restul il pun in frigider pentru alta data, cu cat sta mai mult cu atat se fragezeste mai bine.

Am pus cartofi taiati, carnea si am turnat putin ulei peste fiecare bucata de carne.

Si c-am asta este mancarea nostra pentru ziua de azi (adica sambata).

Servim cu ardei copti.

Au un gust foarte bun, incercati sa va convinge-ti.

Carnea se poate face si la gratar si se poate manca cu garnitura de piure de cartofi sau cartofi prajiti.
Pofta buna!

7 comentarii:

Unknown spunea...

Pot sa vin sa mananc si eu, arata de nota 10, vad ca ai inceput sa pui mai multe retete, felicitari, la cat mai multe.

vicky spunea...

Multumesc pentru complimente, dar nu mai am sa mancat imediat, poate alta data cand mai fac.

degea spunea...

mancarurile tale arata super, nota 10, chiar imi place cum gatesti.

Vicky spunea...

Ma bucur ca-ti plac.

Gaby spunea...

Arata formidabil.

Vicky spunea...

Mersi, te astept pe la mine.

Monica spunea...

Super frumos blogul tau, te urmaresc de cava timp si-mi plac retetele tale, chiar sunt super, dar nu mai gasesc tartle si saratelele care era acum cateva zile si acum nu le mai gasesc, felicitari pentru log.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog