- 1 kg ardei iuti micuti
- 1 litru apa
- 1 cana otet
- cateva boabe de piper
- cateva foi de dafin
- 1 lingura de sare
- 1 lingura de zahar rasa
Mod de preparare:
Se pun toate ingrendientele intr-o oala la fiert. Se lasa apa sa dea in 2-3 clocote si apoi se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca putin.
Punem in borcane frumos ardei,sa intre cat mai multi.
Astia sunt ardei mei marinati, mi-au iesit 4 borcane de 800g.
Dupa 4 zile am desfacut un borcan si sau marinat foarte bine.
Asa arata marinati gata in otet, sotul qa spus ca sunt iuti si ca-i plac foarte mult (eu una nu mananc deloc ardei iuti).
2 comentarii:
Si cat de bine merg la o ciorbica fierbinte, sau o fasole, super.
Da, i-am facut pentru sotul meu ca eu nu pot sa mananc nici macar cand sunt proaspeti, mie nu-mi plac dar sotul meu ii adora rau.
Trimiteți un comentariu