joi, 23 octombrie 2008

Ardei iuti marinati in otet

Ingrendiente:
- 1 kg ardei iuti micuti
- 1 litru apa
- 1 cana otet
- cateva boabe de piper
- cateva foi de dafin
- 1 lingura de sare
- 1 lingura de zahar rasa

Mod de preparare:
Se pun toate ingrendientele intr-o oala la fiert. Se lasa apa sa dea in 2-3 clocote si apoi se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca putin.

Punem in borcane frumos ardei,sa intre cat mai multi.
Se toarna zeama calduta peste ardei care sunt pusi in borcane.

Astia sunt ardei mei marinati, mi-au iesit 4 borcane de 800g.


Dupa 4 zile am desfacut un borcan si sau marinat foarte bine.

Asa arata marinati gata in otet, sotul qa spus ca sunt iuti si ca-i plac foarte mult (eu una nu mananc deloc ardei iuti).

2 comentarii:

degea spunea...

Si cat de bine merg la o ciorbica fierbinte, sau o fasole, super.

Vicky spunea...

Da, i-am facut pentru sotul meu ca eu nu pot sa mananc nici macar cand sunt proaspeti, mie nu-mi plac dar sotul meu ii adora rau.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog