luni, 13 aprilie 2009

Rechin la gratar

Carnea de rechin este un inlocuitor al pieptului de pui, nu sunt la fel dar se aseamana destul de bine. Este o carne foarte frageda si fara oase.
Ingrediente:
2 bucati rechin
cimbru, rozmarin
sare, piper
Mod de preparare:
Se condimenteaza dupa bunul gust, se lasa 10-15 minute sa patrunda condimentele in carne.
Se pune pe gratrul incins. e lasa sa se rumeneasca putin pe ableme parti.Carnea de rechin este foarte frageda asa ca aveti mare grija cand intoarce-ti carnea pe partea cealalta.
Se servesc cu mamaliga si mujdei de usturoi.
Va doresc pofta buna!!!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Hmmm...arata gustos.

Vicky spunea...

Si este foarte bun si usor de digerat, merita incercat.

Anonim spunea...

O sa incerc si eu chiar acum. va spun intr-o ora cum a iesit.

Vicky spunea...

Pana la urma ai incercat, cum ti-a iesit?

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog