luni, 27 aprilie 2009

Friptura de miel

Ingrediente:
pulpa si coaste de miel
usturoi
sare, piper
rozmarin, cimbru
1 canuta de vin rosu
Mod de preparare:
Bucatile de miel se condimenteaza dupa gustul fiecaruia, si se taie din loc in loc unde se infinge catei de usturoi.

Se aseaza in tava si se toarna canuta de vin rosu.
Dupa 15 minute arata asa. Se lasa la foc moderat pana se rumeneste frumos pe ambele parti.
Se lasa pana se rumeneste frumos.
Se serveste alaturi de o salata si cu sos de usturoi.
Va doresc pofta buna!!!

6 comentarii:

gaby_d spunea...

ce bine arata!!!!
bravo!

Vicky spunea...

Multumesc frumos.

iulia spunea...

Mmm... ce apetisanta este fripturica !! Foarte bine arata!! :)

APRIL spunea...

Waw,ce bine arata!N-am mai mancat friptura de miel de vreo 6 ani cred...Mi-ai facut o pofta...Cred ca a fost si delicioasa.Nota zece plus de la mine.

Vicky spunea...

Multumesc April, crede-ma ca a fost superrr, eu sunt inebunita dupa carnea de miel cu toate ca mananc doar de Paste, merita sa astept in fiecare an sa mananc fripturica de Paste.

Elisa spunea...

Ce bine arata friptura !! Si ce pofta mi-ai facut!! ;)

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog