miercuri, 27 mai 2009

Varza cu scarita afumata

Ingrediente:
3 verze potrivite
1 ceapa
1-2 leg. marar
bulion (sau rosi in suc propriu)
sare, piper
Mod de preparare:
Varza se toaca fasiute.
Apoi se freaca cu sare si se lasa putin sa iasa apa din ea.
Intr-o cratita se pune ceapa tocata marunt in 2-3 linguri de ulei la calit.
Se adauga si varza treptat cate putin scursa de apa si se lasa sa se inmoaie si se pune iar pana incape toata.
Cand sa inmuiat toata varza se condimenteaza si se pune si scarita taiata bucati.
Se adauga si 2-3 linguri de bulion.
Se toaca marunt mararul si se adauga si el, se mai lasa 5 minute sa scada si se ia de pe foc.
Se serveste alaturi de mamaliga calda si ardei iuti.
Va doresc pofta buna!!!

6 comentarii:

Jacktels Kochbuch spunea...

Foarte frumoasä si gustoasä Rezetä. Compliment.

Salutäri din Nürnberg

Vicky spunea...

Multumesc foarte mult Jacktels.

Jacktels Kochbuch spunea...

Hallo Vicky,

nui de ce. Ce este bun trebuie onorat.Eu triesc ca sä mäninc si iubesc totul ce are cu Mincarea de a face.Combinatia cu Tomatensoße este foarte gustoasä si m-a impresionat.
Numai bine Jacob

Vicky spunea...

Multumesc Jacktels, si eu sunt o mancacioasa de mama, mama :)).

Elisa spunea...

Imi place tare mult varza cu afumatura, mi-ai facut o pofta...Te asteapta un premiu pe blogul meu, te rog sa treci cand poti sa-l ridici. Week-end placut.

Vicky spunea...

Multumesc foarte multElisa pentru premiu, te pup.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog