2 verze potrivite
o cutie bulion mica
7-10 carnati afumati
sare, piper, delikat
o legatura de marar
3 cepe potrivite
o bucatica de slanina tot afumata
Da un gust mult mai bun afumatura.
Mod de preparare:
Se pune ceapa tocata marunt la calit in cartita cu putin ulei, Peste ceapa calita, adaugam varza putin cate putin, pana scade mereu si terminam de pus toata varza, Am adaugat si cateva bucatele de slanina afumata, pentru gust,
Am pus si o cutie de rosi tocate de 200g,
Adaugam si carnati taiati bucatele si care au fost prajiti cu cateva bucatele de slanina afumata,
Se adauga, delikat si piper dupa gust,
Se pune un capac si se lasa sa fiarba la foc mic, pana mai scade putin zeama, sau daca o vreti mai in zeama o lasati asa, Se adauga si mararul tocat peste, se amesteca bine si se mai lasa 5-10 minute si gata,
Gata, am fiert varza si acum facem mamaliga si papam,
Cam asa arata varzica mea,sper sa va placa,
Se serveste cu ardei iuti si mamagiga. Pofta buna.
4 comentarii:
Imi place cum ai aranjat mamaliguta si ardeii si varza arata delicios!
Te invit la masa, dar cand mai fac:)
Chiar ai dreptate Adyna, le-a aranjat foarte frumos, ca la restaurant, felicitari.
Multumesc frumos, fac si eu tot ce pot.
Trimiteți un comentariu