duminică, 21 noiembrie 2010

Friptura de pui fara pic de grasime



Ingrediente:
aripioare de pui
putin sos de soia
putin ulei
praf de chili iute (sau dulce)
rozmarin, oregano
cimbru, maghiran
patrunjel uscat
piper, boia
usturoi deshidratat,
praf de ceapa
Mod de preparare:
Aripioarele se spala bine se perpelesc putin si apoi se sterg cu un servet. Toate condimentele se amesteca intr-un castron se adauga putin sos de soia si putin ulei si se pun aripioarele care se ung bine. Se lasa asa peste noapte sa se patrunda condimentele bine in carne, eu deobicei las asa cu 2 zile inainte de preparare.
Se pune gratarul la foc potrivit in partea de jos a gratarului se pune o cana cu apa si apoi aripioarele, se pune capacul si in 15-20 min este gata.
Noi am servit cu piure de cartofi si castraveti murati.
Va doresc pofta buna!!!

9 comentarii:

Paradis spunea...

Vicy,friptura arata yammy.Azi am papat si eu piept de pui pe acelasi gratar ca al tau adus din Romania.Un weekend placut!

Vicky spunea...

Asa este Paradis, gratarul este foarte bun pentru orice fel de friputra, porc, pui, peste, oaie este foarte util, mii de pupici.

Cristina spunea...

Fara sare? Sunt sigura ca ai pus, dar ai uitat sa scrii. Am intrebat numai pentru ca stiu un secret cum ca sarea la friptura nu se pune odata cu condimentele, ci numai inainte de a le aseza pe gratar. Asa o fi?

Vicky spunea...

Nu mami, nu am uitat chiar nu am pus sare, folosesc cat mai putin cu sare, condimentele au fiecare aroma lor unica si asa au iesit destul de picante, au fost super si fara sare crede-ma pe cuvant.

Unknown spunea...

Super aratoasa aceasta friptura, abia astept sa o gatesc de craciun jocuri de gatit

Vicky spunea...

Ma bucur foarte mult Oana ca te incanta, este super buna, mii de pupici.

Iasi spunea...

Cred ca mai devreme am pus un comentariu aiurea. MA uitam la o reteta si am ajusn la un articol despre sarbatorile de iarna. Scuze. Oricum cred ca incepe sa ma doara burta de pofta.

Vicky spunea...

:))

Jocuri masini spunea...

Adauga te rog pe site-ul tau,linkul http://www.jocuri-masini.in cu titlul Jocuri cu masini ,apoi trimite-mi datele site-ului tau ca sa te adaug pe site-ul jocuribazate.net page rank 2 ,700-1000 vizitatori/zi .
Multumesc !

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog