marți, 23 februarie 2010

Snitel vienez

Ingrediente:
carne de porc, vita, batuta bine
2 oua
faina
pesmet
sare, piper

Mod de preparare:
Amestecam cele 2 oua cu sare si piper. Si pune in doua castronele faina si pesmet. Luam o bucata de carne pe care o dam prin ou, apoi prin faina dam din nou prin ou.
Si la sfarsit prin pesmet.
Punem in tigaie ulei si adaugam carnea cand uleiul sa incins bine.
Se prajesc frumos pe ambele parti.
Noi am servit cu piure de cartofi si castraveti bulgaresti.
Se poate servi cu cartofi prajiti sau cu ce doreste fiecare.
Va doresc pofta buna.

4 comentarii:

Flori spunea...

Vicky, sa ai o primavara minunata!
Cu drag,
Flori

Vicky spunea...

Multumesc asemeni, Flori, pupici.

Silviu spunea...

E o zicala la snitele daca o stii: uscat - umed - uscat. Adica, faina apoi dai prin ou si la sfarsit prin pesmet. Daca le dai de 2 ori prin faina, ies cele mai mari bombe calorice.

Vicky spunea...

Multumesc de sfat chiar nu stiam, omul cat traieste are de invatat.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog