miercuri, 23 iulie 2008

Chiftelute de dovlecei

Ingrendiente:
3 oua
2 dovlecei
1 legatura patrunjel
1 capatana usturoi
3-4 linguri cu faina
sare, piper
ulei pentru prajit

Dovelecul se curata de coaja si se da pe razatoarea mare, apoi se scurge bine de zeama lasata, patrunjelul se toaca marunt,
Toate ingrendientele se amesteca foarte bine, pana devine o pasta potrivita,
Din compozitia rezultata se ia cu lingura si se pune la prajit in ulei incins, Se prajesc bine pe ambele parti,
Asa arata chiftelutele mele care sunt foarte gusoase, se pot servi cu maioneza impreuna au un gust minunat, (acum fiecare cu gustul sau), sunt foarte bune atat calde dar si reci.
Pofta buna.

2 comentarii:

Bogdan spunea...

O idee foarte buna cand mi se fac dovlecei in gradina si eu nu mai stiu ce sa fac cu ei.

Vicky spunea...

Foarte bine, si eu vreau mai multe retete cu dovlecei dar ceva mai special.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog