duminică, 21 august 2011

Dulceata de visine

Ingrediente:
4kg visine (fara samburi)
3 kg zahar
1 lamaie
Mod de preparare:
Visinele spalate si curatate se samburi se amesteca cu zaharul se zdruncina oala de cateva ori si se da la foc potrivit, vor lasa multa zeama dar va scadea treptat.Se spumeaza de cateva ori apoi se sterg pereti oalei de spuna cu un servet umed. Se pun felii de lamaie cand nu se mai formeaza spuma si se scot atunci cand este gata.
Dulceata este gata cand picuram cateva picaturi pe o farfurie si acestea nu se imprastie, dulceata se pune fierbinte in borcane.

3 comentarii:

Iulia spunea...

Ce bunatate!

Vicky spunea...

Da, da, sa vezi ce bine merge intr-o prajitura, eu am incercat deja :).

Ruh♥Ama spunea...

hmm....super !

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog