marți, 21 decembrie 2010

Aripioare la cuptor cu sos de ceapa si bere

Ingrediente:
o casoleta aripioare
1 ceapa mai maricica
1 cutie cu bere
chili, sare, piper, patrunjel
usturoi praf
Mod de preparare:
In putin ulei perpelim putin aripioarele, iar in sosul lasat calim ceapa taiata solzisori pana se inmoaie. Intr-o tava punem aripioarele, adaugam ceapa calita cu sos cu tot si punem condimentele amestecand putin cu lingura sau cu mana. Turnam berea si deasupra presaram cu patrunjel proaspat sau uscat, se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 25-30 minute, pana scade sosul si aripioarele devin aurii. Se servesc aripioarele cu sosul de ceapa si cartofi prajiti sau piure de cartofi, orez, etc.
Va doresc pofta buna.

7 comentarii:

maria mihalache spunea...

Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatate, belsug si fericire!
Craciun fericit!

Miha spunea...

Craciun fericit!

Vicky spunea...

Craciun fericit si multa sanatate.

Maya spunea...

Îti doresc un An Nou fericit alaturi de cei dragi! :-*

Anonim spunea...

Am dat upload la acele poze pe profilul meu de yahoo si anume
http://profiles.yahoo.com/andyk1978/images
Astept o parere!!!

Iasi spunea...

Am o foame si m-a pus naiba sa dau peste blogul tau cu retete. Cand ma uit la poza deja incep sa salivez. Si culmea ironiei nu am nimic de micare preparat asa ca ....

Vicky spunea...

:)), foarte tare, se mai intampla si eu patesc de multe ori dar rezolv repede fugand la bucatarie si gatind ceva.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog