miercuri, 28 iulie 2010

Pulpe pe capac la cuptor

Ingrediente:
pui
sare, piper
usturoi uscat
apa si putin ulei

Umplem pana la jumatate cu apa o oala care se poate baga laq cuptor, apoi se foloseste capacul potrivit ei, decat ca se pune cu manerul in cratita.

Pe capac se pun pulpele, una langa alta bine condimentate, si se stropesc cu putin ulei, se dau la cuptor si se tin la cuptor cca 20-35 de min
depinde de cat a fost de incins cuptorul inainte.
Este o reteta foarte simpla de facut si foarte rapida.


5 comentarii:

Cristina spunea...

Deci,de fapt s-ar numi "pulpe pe capac". Nu, Vicky? Eu puneam pulpele pe gratarul de la aragaz si dedesubt tava de la aragaz plina cu apa. O sa incerc si ca tine.

Vicky spunea...

Da, normal asa trebuie pulpe pe capac, chiar schimb si eu denumirea, sunt foarte bune, merita sa le incverci.

retete-bune spunea...

salut. vrei sa facem un schimb de link?Daca da, te rog lasa-mi un comentariu pe blog <a href="http://retete-bune.net> retete-bune.net </a>
Multumesc

Lira spunea...

Vickey te asteapta un premiu virtual la mine pe blog daca iti face placere sa il ridici. Te pup

Vicky spunea...

Multumesc foarte mult Lira, il ridic cu mare placere.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog