luni, 28 iunie 2010

Aripioare de pui in stil indian


Ingrediente:
aripioare de pui
1 lingura boabe de coriandru
1 lingura seminte de chimen
4 catei de usturoi
2 linguri boia iute de ardei
7-10 boabe piper
1 lingura pasat de tomate (bulion)
1/2 lingurita scortisoara
1/2 lingurita coaja de lamaie rasa
3 linguri ulei de masline
sare
Mod de preparare:
Coriandru, chimenul si piperul se amesteca cu scortisoara si se piseaza bine impreuna cu usturoiul si spre sfarsit se pune si coaja de lamaie. Se adauga ulei cate putin ca la maioneza, pasta de tomate si se omogenizeaza. Aripioarele se sareaza, se ung cu pasta se pun intr-un castron si se dau la frigider 30 de minute sa se aromatizeze. Se prajesc in tigaie cu putin ulei, se pot servi alaturi de cartofi prajiti sau natur, piure. Sunt destul de picante, merita incercate.

Am servit alaturi de cartofi prajiti, o bunatate.


4 comentarii:

janet spunea...

Aripioare?Imi plac de numa,numa,si sa mai fie si picante.....
O zi buna!

Vicky spunea...

Sunt foarte picante, asa ne plac si noua.

Sidy spunea...

Vaaaaaaaai ce bune sunt ! Iti vine sa te lingi pe degete...Am salvat reteta si am sa-ti spun cum mi-au iesit....

Vicky spunea...

Abea astept Sidy, oricum sunt sigura ca-ti vor iesi minunate.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog