joi, 13 mai 2010

Ciulama din pipote de pui


Ingrediente:
o casoleta pipote de pui
100 g faina
100-200 g smantana
2-3 linguri de ulei
sare, piper
marar
Mod de preparare:
Pipotele se spala bine si se curata, apoi se pun la fiert in apa cu sare. Intr-o tigaie se pune 2-3 linguri de ulei si se lasa la foc potrivit. Se adauga putina apa si apoi faina si se face un rantaj.
Se amesteca bine pentru a nu forma cocoloase.
Cand rantajul a devenit cremos se mai adauga putina apa, se pun pipotele fierte si se amesteca bine, se lasa la feiert 10-15 minute.
Se pune si smantana se amesteca bine si se mai lasa un 5-10 minute la foc potrivit, se condimenteaza dupa gust, se adauga mararul tocat fin.
Se amesteca bine si se ia de pe foc.
Se serveste calda alaturi de mamaliga.


Va doresc pofta buna!!!

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog